Partizan preti istupanjem iz ABA lige

235

Košarkaški klub Partizan nije učestvovao na današnjem sastanku klubova ABA lige u Zagrebu. "Ili ćemo obezbediti...

 • Odgovor na @ O2

  Ovo nije u interesu Partizana. Ne treba da igraju privatnu ligu hrvatskih klubova: Cedevite, Idea, FMP. Jer su se oni udruzili zajedno sa ostalima da sruse Partizan koji je jedini imao rezultate u Evroligi i cijom zaslugom aba ima to jedno mesto u Evroligi. Ovi drugi evo igraju 7-8 godina Evroligu i jedini uspeh im je Top 9 koji reklamiraju i uzdizu kao da su osvojili ligu ili bar otisli na Final four. Za 80 godina koliko postoje nijedan znacajniji uspeh u kosarci nisu napravili, najvise sto su uradili je jedan Top 8 u kome su glatko pocisceni sa 3:0. A od zlobe, ljubomore i zavisti su sprecili Partizan da osvoji Evroligu jer su sa Bogdanom, Lovernjom, Pavlovicem, Vestermanom, Bertansom, Milutinovim, itd imali kapacitet za takav uspeh. Ovi drugi sa mesarskim stilom igre i tipovima poput Lazica to nece nikad sto se i videlo za sve ove godine.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti