Haos u Grčkoj: Panatinaikos istupio iz lige

28

"Zeleni" iz Atine saopštili da se povlače iz grčke A1 lige nezadovoljni mnogim stvarima.

 • Odgovor na @ Dragan Bgd

  Ja uopšte nisam ovim stvarima iznenađen u košarci.Govorim godinama o sujeti košarkaških funkcionera,od silne sujete,uši otpadaju,ovakvo nešto je nezamislivo u drugim sportovima a zašto,pa zato što svi misle da se bave nekakvim uzvišenim marsovskim sportom i oni mogu kako se kome ćefne.Tu je ključni problem,prvo od pravila te iste igre,u NBA i Americi kolevci košarke su jedna pravila i veličina terena i ostatku sveta druga,jel to ima u nekom drugom sportu,pa nema i prvo to mora da se ispravi,da su ista pravila i veličina terena u celom svetu pa onda redom.Dok god je tako,teško će oni da naprave sistem kao što je UEFA napravila u fudbalu,pa se i EHF u rukometu ugledao na fudbal i napravili su stvarno sjajne sisteme po ugledu na fudbal i hale.Ja mislim da je u Evropi odavno rukomet postao sport br.2 jake lige Španija,Nemačka,Francuska,Rusija,Mađarska,Švedska,Danska,Poljska,dakle u najvećim državama u Evropi,samo pogledajte njihove Evro kupove,pune hale ko čep.Ne ovi će i dalje da tupe nešto,EKA kupila od FIBA EL I EK,sad oni počeli paralelno takmičenje,zovu je LIGA ŠAMPIONA A NEMA NI JEDNOG ŠAMPIONA,MOŽDA LUKSEMBURGA,ISLANDA,MALTE...U kom još to sportu ima,pa nema u ni jednom drugom.Male države se ništa ne pitaju,sad im smetaju uspešne male države,Srbija,Litvanija i Grčka,tonula zadnjica za Francuskom,Nemačkom,Britanijom,velika su to tržišta,tu se okreću velike pare,zato i hoće sve male da izguraju,al ih je.e dovoljan broj kvalitetnih klubova,te zato moraju i bas da prime,zbog čistog kvaliteta.Odlično znaju,kad bi se ukinuo ovoliki broj stranaca,bili bi velika većina 2 stepenice ispod nas ovako malobrojni.Zato i mislim da mi ojačano našu ligu,ništa neće za koju godinu biti slabija od ABA privatne lige.Bojim se da,dok su ovi ljudi u Evropskoj košarci tu,teško da će biti pravog sistema u košarci.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti