Kako "preživeti" vantelesnu oplodnju

47

Kako prevazići prvi šok koji vas parališe kad saznate da ne možete tako lako da dobijete bebu, kako sačuvati zdrav...

 • Odgovor na @ Jelena

  Niko se na taj korak nije odlucio zato sto nije imao sta da radi taj dan. I svako ima pravo da "osjeti" kad je pravo vrijeme za to. Nekome se desi ranije,nekome kasnije...razni faktori uticu na to. I sama se nalazim u periodu posle prve neuspjele. I nije me strah i ne boli me nista sto sam prosla,strah me jedino da sve bude uzalud. I najgore je sto ja za sve ove godine borbe za potomstvo na ovaj ili onaj nacin nikad nisam u sebi osjetila da ce to stvarno da se desi. A imam izrazenu intuiciju jako. I eto sad,ici dalje a ne nadati se,a ostati pozitivan?! I zasto je sve naopako na ovom svijetu,oni sto ga ne zele bacaju,ovi sto zele,ne mogu...ili je i to pogresan stav? Ne gledaj druge,gledaj u svoje....

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti