Kup dobio na važnosti zbog koeficijenta Srbije

14

Važna informacija pred revanše polufinala Kupa Srbije u fudbalu.

 • Odgovor na @ Miki

  Ovde u srbiji a i sire nikako da shvate da je crvena zvezda jedini klub koji ima titulu prvaka sveta a da nije sa zapada usput onima koji nepoznaju istoriju i nacin kako se stize do te titule prvo mora osvojiti titulu prvaka svog kontinenta u ovom slučaju prvak evrope nadam se danam uefa nije poklonila titulu sampiona evrope ili fifa titulu prvaka sveta tako da su vam suvisni komentari pa i lion je uzeo 7 titula zaredom u francuskoj a u evropi nula poredim partizanovih 6 i usput vece bruke u svetu fudbala nije vidjena od otimanja kupa protiv novosadske vojvodine pametnom dovoljno i dok su neki u ligi sampiona radi reda jedna zvezda do zadnjeg kola bila u igri za prezimljavanje u evropi i to u grupi smrti i jos tukli jedan obicni liverpul koji ima samo pet titula prvaka evrope i jos tri finala uz to osvaja kupa pobednika kupova kup uefa i ligu evrope samo toliko i mi prica o nekom proleteru partizanu Macvi i td

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti