OnePlus 7 Pro: Svi drugi su preskupi (VIDEO)

video photo 27

Ovo je OnePlus 7 i on neće u Srbiju, ali je jedan od najboljih Android telefona do sada, čija je cena dokazuje da su...

 • Odgovor na @ Gagi990

  Ok ali bolji izbor je Xiaomi Mi9. Drugo ekran od 90Hz nista novo jer iPhone i par android modela imaju od 120Hz, 99% korisnika ce to isključiti radi manje potrosnje baterije kao i 2K ekran u Full HD. Drugo ekran osim toga nista nije spektakularan jer ima samo 600 do 650 nita dok primer Samsung ide preko 1250 sto je bitnija stavka kada si na sunce radi svetlosti, cak i Sony Xperia i LG G8 idu do 1000 nita ja mislim. Sto se tice ostalog i dalje nema vodootpornost, nema IR, nema memorisku karticu, nema bezicno punjenje a i revers, pohvala za UFS 3.0 i to treba pohvaliti ali vec to je imao Samsung S10 5G. Ali pohvala za brzu memoriju, sto se tice pup up kamere iskreno kada bih birao kako da bude skrivena a ne u ekranu ovo je definitivno najbolja ideja. Ali opet nesto ne volim nista sto se izvlači, iskace itd, tako da mi je upita izdrzljivost toga. Opet mislim da je kvalitet i samog zvucnika i ekrana losija nego kod konkurenta, sto se tice kamere mislim da je ok ali i ona da je iza, ako se sjeca te proslo 6 i 6T, hvaljeni su kao najbolji ovo ono a ustvari kamera je bila losa dosta, sa strane mutne slike pravila, po noci losija bila od proseka. Nema verziju OS za TV kao Samsung i Huawei, ali opet pohvala za 30w punjenje, iznenadjujece i pohvalno da za 20 min napuni 50% ali zanima me opet koliko napuni 100%. Posto Huawei ima 10V a 4A, a OnePlus 5V 6A, ali Huaweia ima 40w punjac. Ali ima opticki senzor koji je nesiguran jer u prevodu slika vas prst i prenosi dole, sto znaci da moze i neko ko slika vas otisak da isto stavi i otkljuca vas telefon, dok ultrasonicni je bolji, jer skenira duboko vas otisak prsta i slika ga ne moze prevariti. Kada pogledas gde su stedili, negde su dodali pohvalno je, ali kada saberes ustede onda skontas zasto je Pro model 700 eura a ne 900-1000. Iskreno Xiaomi Mi9 mi se cini bolji izbor jer je jeftiniji a nije toliko losiji, sto bi rekli ovaj Pro niti mirise niti smrdi hehehe Dobar jeste ali nije kao drugi a opet nije ni tako los.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti