Borjan sačuvao nulu, Zvezda u finalu za duplu krunu

video 38

Crveno-beli će na Čairu igrati za trofej koji čekaju od 2012. godine. Mladost je bila bolja u revanšu, ali je ipak...

 • Odgovor na @ eh

  otkad se proculo da Miloje napusta CZV na kraju sezone ekipa je u padu. Eto tacno poslednja 3 meca bas su dokaz. Malo mi je nejasno ako smo odavno rekli da nam je cilj i osvajanje Kupa,kako to da posle meca sef kaze da "misli da je uzrok slabe igre manjak motiva"!? Boris se za finale i mogucnost da kao taj cilj koji si toliko puta istakao ostvaris pobedom u finalu i mi nemamo vise motiva!? A zasto ga nemamo da mi je znati!? Jos danas igrao prvi tim i sve mi vise deluje da pucamo polako,kako mecevi prolaze. ZASTO!???? Samo da nam kazu,da li time zelite sto pre da oterate trenera ili ovako zelite da sirite pricu o tome da kad se zavrsi sezona moze kao opravdanje da bude "losija igra" za taj odlazak Miloja u poslednjih par utakmicama!? Ja ovako kako sam vas video danas cenim da nemamo sta da trazimo u finalnom mecu Kupa i kasnije vaznijim borbama za LS.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti