"Novak bolesno hoće da ga svi vole"

video 72

Australijski rival javno izneo niz poruka na račun Novaka Đokovića.

 • Odgovor na @ Marko

  Ne mogu da verujem sta donese demokratija???Da bi znali sta je demokratija onda trebate procitati Platona,Aristotela i Sokrata jer su oni pisali knjige o demokratiji pre 2500 godina.U njihovoj demokratiji nije mogao svako da glasa jer bi onda svaka budala mogla doci do vlasti.Tako i vi,koji mislite da nesto znatr,preko ovi drustvenih mreza iznosite jer imate pravo na moju zalist.Nisam fan Djokovica ali da njegovo iskazivanje ljubavi,postovanja,posmatrate kroz prizmu jednog primitivnog coveka zaista mi nije jasno i granici se sa ludilom.Novak Djokovic je pre svega Srbin kog su svi mrzeli od pocetka svoje karijere jer su se plasili da ce pobedjivati njihove idole.Medijski su ga razapinjali,namestali zreb,testirali su ga kad god su znali da ce ga poremetiti itd.On je uspeo da promeni sliku o Srbima milionima ljudi svojim ponasanjem,odgovarajuci na pitanja novinara na Engleskom,Nemackom,Italijanskom,Francuskom,Spanskom jeziku?Za vas koji ga napadate garantujem da mozda znate 50 reci Engleskom.Postao je takav prvi u svemu osim GS u istoriji tenisa.Zapitajte se ko ste vi da uopste komentarisete nekoga ko je 3 puta sportista SVETA???Ivan Lendl je bio Ivan Grozni za Zapad,a Djokovic je Novak!!!!Dzoker!!!Izbegao je svojom mudroscu da ga razapnu novinari i na kraju da mu aplaudiraju u nedelju u Madridu gradu njihog heroja Nadala.Najveci i najludi navijaci Federera ga postuju,a vi Srbi demokrate ga razapinjete.Sramota!!!!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti