Huawei na “crnoj listi“ Amerike, ali Nemačka uz Kineze

photo 7

Kineska kompanija opet je na udaru američke administracije, koja na sve načine pokušava da joj oteža poslovanje na...

 • Odgovor na @ Ben Linus

  Sta nalupa sve ovaj Gagi. Apple ne spijunira i tuze ga jer ga ne mogu otkljucati. Hahahhahaha Ne pricaj gluposti molim te pa klinci ga otkljucavaju samo sto Ameri stite svoje proizvode iako je tehnicki i Iphone kineski (osim sistema) tako da se o tome ne pise toliko a debelo odgovara zbog hakovanja. Ljudi hakuju Pentagon i Nasu a ne da nece jedan smijesni telefon. I kako to da je pun internet golih slika i video klipova poznatih amerikanki ako ga ne provaljuju ? A Huawei je kao i ostali azijati isao prvo sa losijim i jeftinim proizvodima dok nije dosao do kapitala a onda je dizao kvalitet. Cijena proizvodnje jednog Iphona je 376$ a nama ga prodaju za 1000€. Mislim da ne trebas biti mnogo pametan da skapiras neke stvari.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti