Zenfone 6: Roto kamere, 5000 mAh, S855, upola niža cena

video photo 13

Nadamo se da će ovaj Zenfone, za razliku od prethodnika, pronaći put do Srbije, jer je doličan premijum telefon,...

 • Odgovor na @ Dragan

  Vec trecu godinu posedujem zenfone 3, 5.2. Kupio sam ga on line iz Madjarske jer je bio dosta jeftiniji nego kod nas. Malo je reci da sam sad posle pune dve godine zadovoljan isto koliko i prvog dana kada sam ga uzeo u ruke.Apsolutno nikakvih problema sa njim nisam imao,zen ui mi nije pravio probleme.Telefon ima staklena ledja i kada sam ga kupio brinuo sam da ce puknuti nekim slucajem. Bezbroj puta mi je padao na sve moguce uglove i sve moguce terene i nikakvo fizicko ostecenje nije ostalo izuzev zastitnog stakla. Ne planiram da ga menjam dok god bude radio kako radi i danas a ne da ga ne stedim nego ga rasturam.Tako da sam kupljen od strane zenfona i za ubuduce . Sa ovom trojkom mogu slobodno da preskocim par narednih generacija kao sto i jesam i mozda je ova sestica naredni tel u mojim rukama.I da,biram zenfone iskljucivo i samo zbog toga sto sam zadovoljan a ne kao statusni simbol jer on to i nije,to jedan drugi brend uspesno gradi i srecan mu put.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti