FSS potvrdio: Finale Kupa Srbije u Beogradu!

photo 183

Odlukom Takmičarske komisije FSS domaćinstvo finala Kupa Srbije premešteno je iz Niša u Beograd. Igraće se 23. maja...

 • Odgovor na @ Oranž Bad

  Ko prati komentare na mondu, zna da sam veliki zvezdas i da mnogo volim zvezdu a isto tako skoro pa mrzim partizan... Ali mi se nikako ne svidja ovo sto se radi, toliko se zvezda gura da je postalo trulo, sve ide na zvezdinu vodenicu, pomera se finale kupa na nas stadion, prisvajaju se titule koje to nisu, sviraju se penali u nebitnim utakmicama, niko se ne usudjuje da nam uzme bod... Jeste da se ovo vraca partizanu za one toletove titule, kad je partizan 10 od 30 utakmica unapred imao zakljucanih, ali evo ljudi ovolika drskost i bahatost tad nije bila od strane partizana, nije bilo sve toliko ocigledno i providno, bas ih udaramo ispod pojasa... Zvezda je bolja trenutno i tu nema rasprave, ali cemu tolika bolesna ambicija da se svaka utakmica mora pobediti da sve mora biti na nasoj strani, obice nam se o glavu ljudi, pobedice nas u finalu kupa sasa ilic ce nam dati gol u 90om iz ofsajda koji ce promaci svima, zgadice nam se ove dve titule koje smo osvojili u ovoj sezoni, ne treba da budemo ko oni sto su bili tih 6 godina jer nismo isti, nije nasa etiketa ko o cemu ..... o postenju, nego njihova, to je uvek bila odlika navijaca partizana, a mi smo sad gori od njih

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti