FK Partizan: Proroci bili u pravu, nismo iznenađeni

83

Crno-beli izdali saopštenje povodom promene mesta odigravanja finala Kupa Srbije. U Partizanu nisu iznenađeni…

 • Odgovor na @ Neko iz mase

  Kakvi bre proroci? Jel oni što su rekli da će u polufinalu jedan par biti Zvezda-Partizan. Pa kad se od tih silnih proročanstava ništa ne desi onda se pravite blesavi. Najlakše je stalno lupati neke gluposti pa kada se nešto na kraju i desi onda izađete i kažete: "Aha, jel smo vam rekli". Što bre lepo ne priznate da ne smete da izađete pred svoje navijače pa želite da igrate što dalje od Beograda u nadi da oni baš i neće da se cimaju do Niša. Što ne poštujete želju svojih igrača koji su svi do jednog rekli: "Bilo gde samo ne Niš". I što ste molili da se Partizan kazni igranjem pred praznim tribinama zbog straha od svojih navijača i na taj način kvarite oproštaj vašem kapitenu. E to vi nama kažite. Manite se bre proroka.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti