EUROSONG: Skandal tokom glasanja, pobedila Holandija!

video photo 71

Pogledajte najbolje fotke i video i saznajte koji skandal je obeležio finale Eurosonga!

 • Odgovor na @ Mile

  Šta se čudite?! Pa svake godine se preko kladionica namešta pobednik na tom lažnom takmičenju, gde se ne gleda (očigledno) način izvođenja pesme i stajling izvođača pesme, već nešto drugo po njima! Ovi ostali mogu biti samo jedno ili dva mesta ispred ili iza! Ako je zaista tako i ako se svake godine i pre finala zna pobednik, onda i nije potrebno održati finale! To što budeš prvi u polufinalu, to ne znači da ćeš uopšte i biti među prvih 10! Taman posla kada bi bilo drugačije, jer bi izgubili sav novac oni koji su uložili na pobednika! Oni moraju da žive od klađenja i kockanja, a to što neko nema para ni za hleb i živi u mračnoj pećini bez struje i vode, to njih briga! Ovo takmičenje je najbolje bojkotovati za naredne godine, jer se bezveze baca novac koji može da se pokloni gladnima, onima kojima treba novac za lečenje i socijalno ugroženima!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti