Poslednji ples Saše kapitena: I nebo je plakalo! VIDEO

video photo 77

U nedelju je svoj poslednji prvenstveni meč odigrao legendarni kapiten Partizana, Saša Ilić. U Humsku je stigao...

 • Odgovor na @ Drinkwater

  Toliko je katastrofalno očajna drenaža na Partizanovom stadionu da me je sramota. Čim padne malo jača kiša teren se pretvara u baruštinu i praktično je nemoguće u toj močvari da se lopta kotrlja ili odskače. U rangu smo nekog nižerazrednog kluba južnopomoravske lige. To je pravo lice vučelića i vazure! Naizmenično sam, zbog tiketa, pokušavao preko Arena tv da pratim i cigane i Partizan ali u "Beogradu na vodi" čim malo ovlaži nastaju kataklizme epskih razmera pa tako i prekid kablovskog signala. Ipak, ono malo što sam video i mogao da uporedim teren u rupi je Vembli u odnosu na vučelinu i vazurinu močvaru. Stadion bez krova, bez toaleta, teren baruština, gledaoci mokri do gole kože beże od kiše nazad kući, i u pravu su cigani kad ga zovu lavor.  A oproštaj S. ilića nekako bedan i jadan, da sve bude u stilu mesta, ljudi i vremena koji su žalosne koordinate u kojima živuckamo naše živote.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti