Taksi protesti na ulicama, CarGo protiv štrajka glađu

21

U narednih sedam dana u Beogradu će se održati dva protesta taksista

 • Odgovor na @ FlyingDutch

  CarGo je mnogo bolja usluga, vozači su profesionalniji, jeftiniji su, prijatniji su, platni sistem je bolji, možete dati ocenu (komentar) vozaču sto je jako bitno, imaju sedište za dete sto je neophodno ako se dete vozi sa vama, svi imaju pojas za vezivanje na zadnjem sedistu (svaki taksi ne) svako vozilo je čisto i uredno. Taksi usluga je ok, ali CarGo je bolja i tu nema diskusije. Veći deo života sam se vozio taksijem, kada sam u bg-u, i bilo je tu razno raznih iskustva, i dobrih i loših, i mogu vam reci da sam uvek najbolje prolazio sa pink taksijem, u 99% slučajeva .. sad vidim da imaju i aplikaciju preko koje može da se naruči vozilo, bravo pink, mada jedna stvar koja mi je kod njih npr veliki minus je: i ne bas ljubazne Dame u call centru, često nemaju vozilo(u širem centru grada ) ili te ostave da čekaš na liniji i odjednom prekinu vezu i kaže govorni aparat nemamo slobodnih vozila posle 5-10 minuta čekanja na vezi, sto je postalo po malo frustrirajuce... ali dobro, ipak je većina vozača ok i vozila su im uglavno dobra. Tako da carGo uber itd su im velika konkurencija i još da dodam da su uglavnom svi vozači koje sam do sada imao sa CarGo-a ok momci prijatni, pažljivi i sto je najbitnije profesionalni... i tu nema greske, sto se ne može reci i za sve taksiste. Definitivno sam prešao na Cargo uslugu i nju ću koristiti sigurno još dugo, i imaću moju preporuku. Kad se taksi sluzbe poboljšaju i dostignu ovaj nivo usluge koji trenutno pruža CarGo, verovatno vu se opet voziti Taxi-jem.. Šta može carGo bolje? Ubacite u aplikaciju opciju da vozaču može da se da napojnica tj. bakšiš po završenoj vožnji .. to ima na uberu PoZdrav

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti