Voriorsi, pa dokle?!

video 10

Još jedan igrač manje, čak 17 poena zaostatka krajem treće četvrtine... i opet pobeda! Golden Stejt u velikom finalu...

 • Odgovor na @ Dejan.B

  Ocekivano. Bilo je pitanje samo na koji nacin ce ih otresti,4:0,4:1, nije ni bitno.isto tako bi i Denver prosao. Mozda u finalu Milvoki(po meni), uzmu jednu ili 2 pobede,to ovisi ko bude igrao od povredjenih igraca GSW,generalno u ovim godinama,niko im nista ne moze,ubedljivo su najjaci. U principu,ne volim takve ekipe ali ne vidim ko im se moze suprostaviti ako ostanu u ovom sastavu. Svi spominju Denver,pa taj isti Denver treba najmanje 2 do 3 igraca top klase da bi im se ozbiljno suprostavio,tipa Lebron,dobar plej,i jos bolja 5ica. Realno,da igra Kazins i Durantula niko ne moze proci ispod 20 razlike. Mnogo su jaci od svih ostalih

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti