Vujadin najhrabriji u Zvezdi, jedini pred novinarima

video photo 37

Osim kapitena, ostali fudbaleri Zvezde izbegli predstavnike medija. "Utučeni idemo na odmor".

 • Odgovor na @ Zvezdas

  Sram vas bilo! Ovako odigrati protiv nikad goreg Partizana, nema opravdanja! Sto se mene tice nismo osvojili nista ove sezone. Ni jedan derbi ih nismo nadigrali, jedan jedva dobili. Svaki derbi smo bili ocajni. Sta treba da se radujemo sto dobijamo Backu, Rad i Napredak? Sramota. Luda sreca nas uvede u LS i prokletstvo Salcburga. A derbiji ove sezone su pokazali koliko ima kvaliteta u nasem timu, tj koliko smo jadni. Da Partizan nije ovako zalostan ni tu titulu ne bi uzeli. Ej, ti gubis finale kupa na svom stadionu, ne napravis jednu akciju za 90 min?! Pa na sta mi licimo?! Rasprodati ceo tim i iz pocetka sve. Ovo je nevidjena sramota. Ne gledam ubuduce ove folirante, koji su samo u pricama veliki zvezdasi, ''gardisti'' i te forice, a kad izadju na derbi igraju kao obicne devojcice! SRAM VAS BILO! Ne zasluzujete ni 2000 ljudi po utakmici, a ne nesto vise.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti