Vujadin najhrabriji u Zvezdi, jedini pred novinarima

video photo 37

Osim kapitena, ostali fudbaleri Zvezde izbegli predstavnike medija. "Utučeni idemo na odmor".

 • Odgovor na @ Dragan Bgd

  JA SAMO PITAM OVE MOJE IZ ZVEZDE,DOKLE ĆE DA ISPUNJACAJU NAREDBE JUGOSLOVENA POLITIČARA,NAREDBA PRE 3 GIDINE DA IM DAMO TITULU,SAD JE NEJO OD USTIH BE NSREĐICAO,VEĆ KLEČAO PRED ZVEZDINA VRATA I MOOOOLLIIIOO,DAAAJJTTEE NNAMMM KUUUPPP,INAČE PROPADOSMO.I dadosmo im ga,ko se malo u fudbsl razume i oratio je Zvezdu pislednjih godina,video je kako Uvezda sa destrumtivnom igrom sama sebe poveđuje,nisu hteži ni jednom da napadnu gol partitana,pumpali dugačmi centaršutevi a naj smešnije mi je bilomono,uvek nekako budu na pogrešnoj strani igeača partitana u odnosu na ono gde bi trebali da budu.Drugo,na licima Zvezdinih igrača je sve pisalo(MORALI SMO DA IH PUSTIMO DA NE PROPADNU) Sad oni veličaju sezonu sa kupom,Željko Pantić je lajao ko zadnja đžukela,ej on je oričao o nekakvom gaženju Zvezde,nekakvom lopem suđenju,pa jeste bilo loše suđenje ali u korist partizana,koliko su samo golova Zvezdi,Napretku poništili zbog NEPOSTOJEĆIH OFSAJDA....razvaljivali ih svi redom i gle čuda dobili Zvezdu,ne,Zvezds ih je pustila,ovakvz igru Zvezdr na svoju štetu odavno nisam video.Oni sad lupersju o uspešmoj sezoni,paracan ta budsle a ZVEZDINU ODLIČNU SEZONU BI DA PREDSTAVE KSO LOŠU,EPA NEĆE DA MOŽE,ZVETDINA SEZONA JE ZA PAMĆENJE I DPORTSKI I FINSNSIJSKI,OVI KOMUNJARSKI MANDOVI,PONOVO SLAMKA SPASA ALI ČEGA.Žeks i njemu slični banuni bez mozga,veruju da su osbojoli kupmi prošle i ove godine,ne nisj,of Čuke su ga kupili,a pref Zvezdom cvileli da im ga pusti,da se nebi ugasili.Zna to celi grad i zato nas nije bilo na stadionu sinoć.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti