Svi potencijalni rivali Zvezde u borbi za Ligu šampiona

113

Pogledajte sa kim bi sve crveno-beli mogli da se susretnu kroz kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje.

 • Odgovor na @ Aleksa

  Objektivno gledano, sa suprotne strane brda, čudna je situacija. Zvezda ima trideset evropskih utakmica iza sebe, kvalitetnu ekipu i dobrog trenera, zasluženu titulu. Ali je forma poslednja 4 meseca kriminalna, igrači su ptopuno demotivisani i nije realno da razlika između nas i njih bude toliko velika. U ovakvom psihološkom stanju, Zvezda nema šta da traži dalje od 3.kola. a i bila je sreća da su izbegli APOEL i bolje protivnike u prva dva kola prošle godine. Promašene su neke investicije i navijači previše očekuju,kao da zaboravlljaju da je klub za koji navijaju bio nebitan faktor u Evropi pre dolaska Milojevića. Neki plitki i pileći mozgovi su čak želeli da podnese ostavku nakon zasluženog poraza u finalu kupa. Valjda je zaslužio malo više poštovanja od toga. Ako se to desi biće ista greška kao sa nama i Đukićem kog smo oterali zbog neke tobože loše igre i par kikseva a u Evropi smo bili najbplji u poslednjih 10ak godina. Elem, ako budu imali pripremu i mentalitet kao zadnje dve sezone, svi su tu pobedivi osim Ajaksa i to je prosto. Ako žele nešto moraju pod hitno da krpe odbranu i dovedu nekog brzog štopera koji zna kako da igra sa loptom u nogama a imam utisak da Krstičića i dalje nisu zamenili jer Jovičić i Jovančić nisu plejmejkeri tog tipa. Joveljića nikako ne prodavati,štaviše treba ga uigravati po hitnom postupku. Nije nimalo lako iako nije nemoguća pozicija. Milojević zaslužuje da mu se veruje. Liga Evrope je realnost i očekivano i mislim da će se desiti. Liga šampiona je pak teško ostvariv san.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti