Važna vest za sve buduće studente!

7

Nova zakonska rešenja - studenti će primati naknadu za učenje kroz rad u visini od najmanje 50 odsto osnovne zarade...

 • Odgovor na @ Zapadna Srbija

  E sad ne razumem, stvarno ne razumem, čemu negodovanje?! Da li je ovde iko završio fakultet?? Svi koji jesu, ajde iskreno recite koliko ste stvari znali da radite, kada ste počeli?? Pogotovu inženjeri!!! Realnost je da je obrazovanje loše, zastarelo, nekonkurentno... I ovde stvarno vidim šansu da se stvari malo poprave!!! Neće naučiti posao, ali će bar imati predstavu o tome šta uči i kako stvari zapravo funkcionišu... Od svih loših stvari koje je ova vlada uradila, a ima ih podosta, ovo je odlična stvar. I ne, ne radi se ovde o jeftinoj radnoj snazi, upravo suprotno. Kada završiš faks, poslodavci odmah krenu da likuju, te nemaš SATA radnog iskustva, te ne znaš posao, te nisi konkurentan, te znaš li koliko je ljudi nezaposleno, uz sve bednu platu i omiljenu rečenicu: BUDI SREĆAN ŠTO TI DAJEM POSAO!!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti