Vučić: Ja sam za razgraničenje, to je najzdravije

360

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se zalaže za razgraničenje na Kosovu ocenivši da je to...

 • Odgovor na @ Lazo

  Oko čega se mi zamaramo i smaramo? Šta sutra da radimo sa Albancima sa Kosova ili Metohije/ kako ih sve zovemo samo će dragi Bog znati/ako ih ponovo integrišemo !..Davno smo mi Kosovo i državu izgubili,prvi put 1918 kad napraviše onu prvu Jugu. Drugi put kad ćopavi maršal smeni Rankovića koji je tada imao rešeno pitanje Albanske manjine na Kosovu i treći put kada taj isti ćopavi ustaša , kojega inače još mnogi naivni Srbi slave,podeli Srbiju na autonomne pokrajine i proglasi muslimane u BIH nacijom.Šta je rezultat svega ovoga i još po nečega ..... Posle raspada bivse države samo Srbsko nacionalno pitanje nije rešeno ,Albanci imaju 2 države,Muslimani u BIH su nacija- imaju svoj entitet- državu, Hrvati koji je nikad nisu imali , imaju i oni .... I VI SAD KRIVITE NEKOG TAMO VUČIĆA ŠTO HOĆE DA SE RAZGRANIČI I DA ZAVRŠI PRIČU KOJU SU DRUGI POČELI PRIJE 100 g i više ako se mene pita.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti