Navijači Vojvodine: Gradonačelniče, pomozi

11

"Apelujemo na gospodina Vučevića, kao garanta stabilnosti našeg kluba i kao osvedočenog simpatizera FK Vojvodina, da...

 • Odgovor na @ Hahaha

  Koji bre navijaci Vojvodine? Njih 20 i jos 50ak pijanih klinaca kojima su ovi uzor?! Rodjen sam u NSu, cale navijao za Novi Sad al sam jos kao klinac isao da gledam Vojvodinu, znali da ne bude mesta la se guras na stepenistu sa strane spensa odakle se vidi teren. Otkad su poceli ovi 'pravi navijaci' da se pojavljuju i daju 'podrsku' klubu nema vise od 300 ljudi na utakmicama, osim ako ne dodju Partizan i Zvezda i napune im stadion. Poslednji put bio dok je Djordje Rakic bio napadac, Vosa dobila 2:1 cini mi se, uleteo na istok sa Grobarima drugarima oni da gledaju ja da se sprdam snjima ubijem popodne, na tribini ono nesto malo fanatika sto idu svuda a sve ostalo oko nas sleng sa Limana, Naselja, Novosadjani. Eto koliko ste bitni. Inace karta za istok bila bezobraznih 700 dindzi i dalje ih bilo pet puta vise nego vas. Unistili ste klub koji 'volite' vasim mafijanjem.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti