Milinkovićevo pitanje Pazarcima: Čemu mržnja?

99

Trener Partizana razočaran ambijentom na stadionu Novog Pazara. Ne žali što je izveo rezervni sastav i što je porazu...

 • Odgovor na @ Sone Grobar

  Ovako,sreca pa je Zvezda u kanalu pa ovaj poraz nece imati vecih posledica.Realno sa ovom igrom Pazarci ce i njih odalamiti 3,4 -1..Ali misljenha sam da nije bas smelo ovako da se radi da se dodje sa belom zastavom u Pazar.Cemu odmaranje stoperskog para??Od cega je odmarao Fabricio dve tekme odigrao i odmara,mislim da je bilo dovoljno sto abu i bozinov ne igraju i eventualno zivkovica da je postedeo vuse da ne dodje do neke povrede nego zbog odmaranja..Ne svidja mi se sto se prekinuo niz odlicnih rezultata i sa negativno energijom se ulazi u mec sa Steauom..ipak moram i da kazem Milinkovicu svaka cast za ove predhodne utakmice i mislim da Partizan konacno posle 5-6 godina ponovo igra leprsavo i napadacki i vrlo kvalitetno..Fali nam klasican spic igrac kao sto je Kleo ili Tejgo to bi bio posao,jer Bozinov nije klasican spic decko trci ide po loptu igra bukvalno poluspica i stvarno steta sto nemamo gol igraca pored ovakvih krila kao sto su Abu i Zile..Ipak verujem da Steaua pada jer se videlo da smo bolji tim i u Rumuniji..sve u svemu podrska crno belima!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti