Milinkovićevo pitanje Pazarcima: Čemu mržnja?

99

Trener Partizana razočaran ambijentom na stadionu Novog Pazara. Ne žali što je izveo rezervni sastav i što je porazu...

 • Odgovor na @ Sergio

  Ti nisi izveo kombinovani tim, ti si izveo drugi tim. Kombinovani je kada odmaraš dva - tri igrača. Vidi Murunjo (Milinkoviću), sledeći put kada budeš išao da rušiš tradiciju u Pazaru povedi pionire, sve ostalo je OK. Jedna stvar mi nije jasna kod svih naših trenera, od čega odmaraju igrače? Hajde kada je neko povređen, "rovit", ali ovako... Pa to im je posao, za to treniraju, ako ne mogu da odigraju utakmicu svaka tri dana, onda treba da menjaju profesiju. Prvenstvo tek počelo, on odmara igrače... I to ceo tim. Toga u svetu nema. Ti znaš fudbal više od mene (trebalo bi), ja sam, kada sam video sastav znao da gubimo utakmicu. Kako će dete od 18 godina, debitant, da sačuva "namazanog"igrača na vrućem terenu u Novom Pazaru? Igra prvu utakmicu u životu za prvi tim? Izvedeš ceo drugi tim, polovina deca - debitanti?!? Znaš da je neki trener još to uradio u svetu? Tako smo ispali iz kupa pre par godina, nikakvu pouku niste izvukli.I daj Bože da vidim leđa Ninkoviću, Baboviću, Kojiću...

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti