Saletova analiza: Stepenici se ne preskaču po pet

92

Selektor Đorđević analizirao je posle poraza od Litvanije razloge neuspeha. O borbi za bronzu: Moramo da se napalimo...

 • Odgovor na @ Igor

  Kritikovati Sasu zbog nekih igraca koje nije uvrstio u tim mislim da nije u redu. Nijedan od tih igraca koji se spominju u komentarima nije neko ko bi digao nasu igru za 30%, jedini koji je falio i koji bi vjerovatno doprinjeo kvalitetu igre je Bobi, koji je trebao da zamijeni Krstica. Bogdan je igrao toplo-hladno, Kalinic nije pronasao samog sebe za sve vrijeme turnira, mislim da su nam ta dva igraca vise nedostajala od ovih koje Sasa nije uvrstio u tim. Bogdan i Kalinic nisu nasi glavni igraci, ali kada na pravi nacin iskoriste minute koje dobiju onda smo mnogo jaci tim, povrede ili losija forma, sta god da ih je poremetilo, da budu bolji nego sto su bili na ovom turniru, jedan je od osnovnih razloga nase losije igre u eliminacionom dijelu turnira. Podrska Djordjevicu.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti