Verujemo!

40

Suze su isplakane, baterije dopunjene. Vreme je za poslednji atak "orlova" na Eurobasketu. Za medalju! Od 14 časova....

 • Odgovor na @ nikola

  Mi po tradiciji kad izgubimo u polufinalu tesno,za trece mesto maltene i ne igramo.Nasi su u padu forme.Kriva je Fiba,koja je napravila takvo s...nje sa ovim grupama da je to strasno.Mi smo morali biti na vrhuncu forme u grupi,inace imali bi problem da je prodjemo.Litvanija je imala smesnu grupu i dizala je formu kroz te meceve.Spanija je isto podigla formu.Nazalost,realnost za osvajanje medalje i plasmana na OI je izgubljeena u polufinalu.Sada osvojiti medalju i posle se plasirati na OI bice mnogo tesko.Fiba sa tim kvalifikacionim turnirima opet pravi s*anje.Znaci borba za mesta od 3-7 ma EP obezvredjena su.Znaci Turci,Nemci,Hrvati i Rusi i svi oni koji nisu bilo u 7 plate i organizuju turnir i kao domacini imaju najvece sanse da se plasiraju ma OI.FIBA MAFIJA.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti