Verujemo!

40

Suze su isplakane, baterije dopunjene. Vreme je za poslednji atak "orlova" na Eurobasketu. Za medalju! Od 14 časova....

 • Odgovor na @ Nebojša

  Po drugi put za kratko vreme, osvajamo drvenu medalju zbog Litvanije. Prošle godine smo imali sreće jer su njih u polufinalu izbacili Amerikanci, mada smo i inače poslednjih godina njihove redovne mušterije. Rezultatski naša košarka je u padu već više od decenije. Nismo osvojili evropsko prvenstvo niti medalju 14 godina, svetsko još pre 17 godina (kad je nba bio u štrajku), a olimpijadu nećemo nikad. Imam utisak da se sve više živi od stare slave i da je sa imenom Jugoslavija, prestao trend osvajanja trofeja, slično kao što Hrvate prati loša karma od napuštanja postolja 95-e. Nismo mi više ekipa sa čeličnim karakterom kao što je to bilo od 1995-2002, jer namamo takve asove koji mogu da prelome kad je teško. Niti će Bjelica ikad biti Bodiroga, niti Teodosić može biti Đorđević, a pogotovo Bogadnović nikad neće biti Danilović, niti Raduljica može postati Divac. Zato se i slažem sa onima koji tvrde da je ovo u stvari uspeh, jer za bolje rezultate, treba bolji materijal. Nadam se da ova ekipa ima još rezerve da napreduje jer bi onda i mogli da se nadamo nekom trofeju u budućnosti. Do tada treba pogledati istini u oči i shvatiti da se ne živi od stare slave. Ta vremena su što se košarke tiče, po svemu sudeći zauvek prošla.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti