Marković: Evropsko? Ne znam! Đorđević: Bićeš tamo!

58

Zanimljiv razgovor zamenika kapitena i selektora posle poraza naše reprezentacije u meču za treće mesto na...

 • Odgovor na @ djkfheiudhfui

  E ovako,pisem s nadom da ce dospeti bar deo ovoga do pocasnih medija...VI ste sve ovo i napravili! Vi ste stvorili ovim momcima ogroman pritisak,jos pre nego sto su otisli u Berlin,da ne mogu da igraju kosarku kakvu znaju! Sta je bilo prosle godine!? Niko od njih nista nije ni ocekivao i na kraju, uzeli srebro, jer su igrali opusteno,bez ustezanja,, Pre prvenstva moglo se procitati u svim novinama,videti na svim televizijskim kanalima,koliko ih "davite"...Naslovi,tipa cekamo jos vase zlato,pa da ovo leto bude kompletno( zar vec nije fenomenalno? tipicno srpski,das prst,ali ne,ajde sad celu ruku); Cekamo vas na balkonu...Ginuli su u Berlinu,izborili 1.mesto u grupi,a onda dodje Lil i mi stanemo,svesni da ako izgubimo,pravac kuca, razocarace svu javnost,jer ste ih VI vec videli kao prvake,VI ste im nametnuli to breme...Ovi momci tek treba da vrate kosarku tamo gde je i bila,da sve reprezentacije strahuju kad igraju od nas,posle jedne medalje to ne ide tako,dragi mediji..Znali ste da ih dizete u nebesa,prosle godine,e pa to radite i sad,jer su ginuli svim srcem,na terenu,da udju u finale,odu u Rio,a pre svega pobede taj teret sampiona koji im je nametnut jos mnogo,mnogo pre...od VAS! Verujem u Saleta,ove momke,da ce otici u Rio i tamo pokazati kako se igra,i ne samo tamo,nego i u svim ovim godinama koje ce tek doci,ali da se zna,ja ne ocekujem svako prvenstvo zlato poput vas! Momci,samo napred,zivot ide dalje,idu turniri,ima vremena i prostora da se izborite za olimpijadu! A vi,draga gospodo,stidite se,jer ste dosta kumovali ovome!!!

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti