"Popio" krivičnu prijavu za DOBACIVANJE devojkama!

61

Prva krivična prijava za novo krivično delo polno uznemiravanje podneta je protiv pedesetšestogodišnjeg muškarca iz...

 • Odgovor na @ iz sljivika

  "...pozvao ih da sa njim udju u autobus..."... Znaci pao sam na doope :) Salu na stranu, bas bih voleo da vidim slike te dve devojke u trenutku kada je to "krivicno delo" nacinjeno. A takodje me je zaintrigirao deo teksta gde se spominje da je "zabranjeno cak i udeljivanje komplimenata(samo drugim recima) u koliko to zena ne odobri". Pa sta to znaci? Da joj pridjem i kazem "Gospodjice, u skladu sa zakonom 182a i 138a, a u vezi sa clanom 6 i 8, zelim da izrazim divljenje vasem spoljnom izgledu"??? I ako joj se ne dopadnem odo' ja u p*dekanu??? A onaj sto rasturi drzavu, onaj sto pokrade pio fond, onaj sto pogasi banke, oni sto rasfrcase onolika preduzeca i ostavise onoliki narod na ulici, oni sto diluju, oni sto siluju, oni sto reketiraju i ubijaju.... Oni su van zakona. Za takve se zakoni ne donose. U ovoj zemlji vise se isplati da te optuze za ubistvo nego za muvanje. Napominjem, moje pisanije nema veze sa ovim dedom i njegovim nevaspitanjem.

 • *
  *

  Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo

  Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na MONDO portalu.

  Redakcija MONDO portala zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Redakcija MONDO portala nema obavezu obrazlaganja odluka vezanih za skraćivanje komentara i njihovo objavljivanje.

  Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

  Komentari pisani isključivo velikim slovima, kao i oni koji sadrže linkove ka drugim sajtovima, neće biti objavljeni.

  Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni. Njih možete uputiti uredništvu vesti putem kontakt linka na portalu. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo (a možete ih poslati na adresu uredništva).

  Komentari koji sadrže optužbe drugih osoba za počinjeno krivično delo ne objavljujemo. Ovu vrstu komentara možete slati na adrese urednika sajta jer moderatori nisu u mogućnosti da istražuju tačnost navedenih optužbi.

  U skladu sa Zakonom o javnom informisanju, posebno članom 43, ne može se objaviti lični pisani zapis, zapis lika i zapis glasa „bez pristanka lica čije reči, glas odnosno lik sadrži, ako se pri objavljivanju može zaključiti koje je to lice“, takođe „ni bez pristanka onoga kome su namenjeni, odnosno onoga na koga se odnose, ako bi objavljivanjem bilo povređeno pravo na privatnost ili koje drugo pravo tog lica“.

  Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije MONDO portala. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju MONDO portal odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima čitalaca.

  Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti, a upisivanje e-mail adrese nije obavezno.


Povezano

Sve vesti