Laboratorija za posledice NATO bombardovanja

12

Ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan kaže da je Vlada spremna da finansijski podrži osnivanje nacionalne...

 • Neko reče Toni B. i Gerhard Š. 

  Evo baš verujem da će ova vlast, koja sa tim istim monstrumima sarađuje, da tuži nato (namerno mala slova) i na bilo koji način pomogne u tom smislu. Mali Alek koristi svaku priliku da ih nazove našim 'zapadnim prijateljima' a zatrovali su nam zemlju tako da će i čukununuci to osećati tj. Ako ih bude jer sterilitet je jedan od njihovih poklona. Pa zato i nameštaju ove pogodne tzv. epidemiologe da nam objašnjavaju kako smo eto sve bolesnici jer sedimo na hladnom betonu. Prvo treba da na vlast dođe neko kome je narod bitniji od selfija pa da ova priča ima neki smisao. Ovi što prijateljuju sa Bilom, Tonijem i Gerhardom mi se iskreno gade. Fuj.

  Odgovori
 • Mortiša 

  Svi smo prilikom bombardovanja zatrovani,ali mislim da ne bi trebalo da se sada ulaže u laboratorije,već da se novac podeli ženama koje žive na selu,a nemaju nikakva primanja,jer nisu bile u mogućnosti da same sebi uplaćuju penziju.

  Odgovori
 • milojko 

  Sreća da doktorka nije infarktirala koliko je bila besna. Zašto? Njen posao je lečenje a ne kopanje po istoriji. Čemu tolika ostrašćenost a da se pritom ignoriše činjenica da je Danska ispred Srbije po broju novih kancera a njih niko nije bombardovao. Jedna činjenica se skriva a ta je da je cela Evropa gotovo ravnomerno radioaktivna od 1986. ČERNOBILJ!

  Odgovori
 • EU 

  Osiromaseni uranijum nije stetan, i zahvaljujuci njemu imate demokratiju sada.

  Odgovori
 • Zeriel 

  Nato ubacuje u Srbiju kojekakve plaćenike koji trabunjaju koješta, tobož da osiromašeni uranijum nije štetan, kad tako misle ja bi njih poslao da čiste površine gde je taj isti uranijum.

  Odgovori
 • Veteran 

  KOLIKO ME SEĆANjE SLUŽI? DRŽAVA SRBIJA TUZILA NATO AGRESORE, 2008.god. TRIVAN, MINISTAR EKOLOGIJE, KVALIFIKACIJA PRIRODNE POJAVE! Veze čovek nema sa OSIROMAŠENIM, URANIJOM, URANIJOM! SIN MI SLUZIO VOJSKU, 2002.god. U VRANjU! KASNIJE BAZA TRSTENA! ZABRINUT SAM ZA ZDRAVSTVENO STANJE! SVE JE ZAGADjENO OSIROMAŠENIM URANIJOM, BEOGRAD NE! KAKO IZJAVIO TRIVAN, A TRAFO NA BEŽANIJI, KOMANDA, STAB VOJSKE I SAVEZNI MUP U KNEZA MILOŠA TO NEMA VEZE! BITNO DA DRZAVA DA PARE ZA ISTRAZIVATA DA ELITA PUTUJE, PO RAZNIM DESTINACIJAMA, KAO I ONAJ ADVOKAT IZ NIŠA STO OBMANjUJE BORCE VETERANE IZ NIŠKOG OKRUKA NJIH 14.000. MALTE NE GLASAČKA MAŠINERIJA! BIO VEĆNIK! ADVOKAT SRDjAN ALEKSIĆ! TRAJE DUGO OBMANA DOTIČNOG, DISKRIMINISOVANIH BORACA. RATNE DNEVNICE, POŠTO PROKUPLjE, KURŠUMLIA DOBILI! OSTALI BORCI NE! VAŽI SAMO ZA KOSOVSKE RATNIKE 1999.god. ZA BORCE IZ SRBIJE OD 19991 DO 1995.god. NEVAŽI, BOSNA, HRVATSKA! ZAR TO NIJE DISKRIMINACIJA?

  Odgovori
 • Невероватно је шта прича онај епидемиолог... он негира чињеницу да је осиромашени уранијум главни узрок карцинома. Он каже да је узрок пушење, нездрав начин живота и лоша исхрана. То је тачно, али осиромашени уранијум је највећи узрок, а онај епидемиолог то негира. И пре бомбардовања је било нездравог начина живота, али није било толико оболелих. У емисији је једино је она жена из била реална.

  Odgovori
 • Laser Device 

  Osiromaseni uranijum se koristi kao zastita od radioaktivnosti, koriscen je kao municija zato sto mu je gustina ogromna a prakticno je otpad. Aj sad mi slobodno rokajte minuse i verujte u bajke

  Odgovori
 • hahaha 

  Kakve gluposti covek moze da se seti.

 • Turista 

  u ovo ni ti sam ne verujes

 • milan 

  nosi ga kuci onda

 • Matrix 

  Aj ako smes udji u magacin sa municijom osiromasenog uranijuma i ostani tamo jedan dan ako smeš!!!

Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti