Vraća dugove u rijalitiju!

photo 3

Izbačena, nasilna starleta vraćena je u šou kako bi "otplatila" Pinku dug!

 • asd 

  Ha ha, oni izgleda misle da je narod glup (mada i jeste jer upravo narod održava rijalitije), pa 50 hiljada je kazna ako će neko sam da izađe, za fizički kontakt nema novčane kazne. Mogli su da smisle bolji izgovor za vraćanje izbačene

  Odgovori
 • Markec zadrugar 

  Pratim ovaj format od pocetka bez prestanka, i mislim da sam kompetentan da dam sud. Vestica je ogovarala Saru u nedelju u 03:15h i utorak u 11:22h, a ovamo joj glumi drugaricu. Verujte, tresao sam se kad sam to video. Imam 29 godina, i svasta sam prosao, ali na ovo nisam mogao da cutim i stalno o ovome diskutujem sa drugom Urosem i Djukom. Pa ta Vestica je bila i protiv iskonske iskrene ljubavi Slobe i Lune, ljubavi koja je pobedila sve. Zato sam i postao admin grupe na fejsu "Luna&Sloba ljubav do groba", jer me ljubav inspirise, a osobe kao sto su Vestica,Matora i Janjus su unistitelji svega lepog. Vestica out, Maja Nikolic in!!!!

  Odgovori
 • Realno 

  Koga je briga za njene dugove i pitanje je o kojim dugovima je reč, možda duguje zelenašima ili nekom drugom željko je human čovek on daje ovim likovima da imaju gde da spavaju i da pojedu dobru hranu, ovi likovi u rijalitiju bi bili pravi klošari da nije željka, njemu treba odati priznanje za humanost, jer oni neće ništa da rade ali bukvalno ništa.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 3

Povezano

Sve vesti