"Pala" kriminalna grupa! Uhapšeno 16

4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, na širem području...

 • Realno 

  Treba sprovesti VIŠE OVAKVIH AKCIJA na celoj teritoriji, dosta nam je više lopova i njihovih napilritanih ženica i švalerki koje se šepure krznom i kupovinom po BG-u, dosta nam je njihovih dzipova dok nam školovani ljudi idu pocepani i voze se u štrokavim autobusima gradskog prevoza, znači stvarno treba pohapsiti sve one koji krše zakon i pravila....bilo da su moćni političari bilo obične šljakare kao što su ovi likovi, znači hapsite ih pa neka se zamisle malo šta rade i kako se ponašaju!

  Odgovori
 • JOVANOVIC MIROLJUB 

  ONI SU SAMO RADILI SVOJ POSAO,A DRZAVI JE TREBALO DVE GODINE DA IH PROVALI.TOBOZE NISU ZNALI A FIRME REGISTROVANE U SRBIJI,KAKVA SMO TO DRZAVA I KOLIKO SU BEZBEDNI GRADJANI .DOZVOLITI NEKOM DA KRADE DRZAVU I NAROD TOLIKO VREMENSKI TO JE VAN PAMETI.NIJE NI CUDO STO SE TAKO DESAVA KAD JE ZAOTKRIVANJE UBICE JELENE TREBALO SKORO DVE GODINE A ANGAZOVANO JE CELA CETA INSPEKTORA I POLICAJACA.JEDAN MAMLAZ IH ZAVLACIO TOLIKO VREME TO JE ZNAK DA NEGDE DEBELO SKRIPI U NASOJ DRZAVI.

  Odgovori
 • MW 

  Pa dajte imena ovih Paracinaca,da vidimo odakle vise onoliko dzipova,telefona,garderobe,motora,kuca i cega jos a da se nema dana radnog staza???

  Odgovori
 • Pardon 

  Pa njih 17 je zaradilo 300.000e ili ti svako po 17.000, hahhaha. Ovo su male mace. I samo takve drzava i sme i hoce da juri a ovi sto rade mulitilionske malverzacije ( ne u dinarima) su slobodni.

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti