DOKLE VIŠE? Motkama tukli dečaka u gimnaziji

54

U tuči u Gimnaziji "9. maj" u Nišu jedan učenik zadobio je povrede glave. Protiv dva vršnjaka biće podneta krivična...

 • Zona Sumraka 

  nemojte da generalizujete sve. Kad kazete "mladja populacija je postala agresivna", ispada da su i ova deca koja su bila na casu, kao i decak koji je dobio batine, da su agresivni. Pojedinci su agresivni. Nezgodno je to sto se grupisu, a jos gore je sto ministarstvo prosvete ocigledno ne mari za to. Treba pojacati kaznjavanje i ukljuciti policiju u svim ovakvim slucajevima.

 • G158 

  Dokle god na TV-u budu PAROVi i FARME,dokle god od prostitutki,debila,kriminalaca pravimo IDOLE, dokle god od losih ucenika pravimo MINISTRE,dokle god vise pricamo o atmosferi na utakmicama,a manje o lepoti igre i vrhunskim igracima kojih je sve manje i manje,dokle god lose djake stitimo sa parolom jos su deca,a dopustamo da dobra deca trpe maltretiranje od strane debila .... u principu OVO SE NIKADA NECE PROMENITI.JER NEKOME TO ODGOVARA. PAMETNA I DOBRA DECO,BEZITE ODAVDE.

  Odgovori
 • Polidor 

  Kako se to upada na cas? Kako se to unose motke u skolu? Postoji li neko obezbedjenje ili radi sta ko stigne? I generalno, sta radi ta silna policija? Nigde ih nikad nema. Da li je njihov posao iskljucivo da dodju na poziv ili mogu nekada da patroliraju gradovima ili ulicama preventivno? Drzavi ocito odgovara kriminal. Da zeli lako bi isti iskorenila.

  Odgovori
 • Saša Francuz 

  Mora zakon da se menja pod hitno !!!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 54

Povezano

Sve vesti