Božićna isporuka u svemiru (VIDEO)

5

Svemirska kapsula Spejs iks isporučila božićnu pošiljku Međunarodnoj svemirskoj stanici.

 • Whicher-Undertaker 

  Auuu majko mila koja je ova nasa fabrika laži! Evo dajte nam slike zemlje sa nekog od hiljade satelita koji kruze zemljinom orbitom! I navodno iss kruzi u termosferi gde je preko 3000 stepeni celzijusa! Kaze lik iz Nase da slike zemlje su fotosopirane zato sto tako mora! I da ima 7-8 fotosopiranih slika za 30+ godina koliko sateliti kruze oko zemlje!!! I ko je ovde lud!? Jozef Gebels je lepo rekao Laž ponovljena 1000 puta postaje istina! Lažete Nasa Lažete

  Odgovori
 • Dokle? 

  Još jedna u nizu laž svetskih astroNOT-ova. Ta međunarodna svemirska agencija ne postoji. Kako nema nijedan klip pravljenja nečeg tako velikog i važnog. Mažu oči ljudima, ajde nek mi neko da dokaz da je zemlja okrugla a da nisu njihove lažne fotosopirane slike iz svemira, nema tog dokaza!

  Odgovori
 • Has pazarac 

  Nije ti lako druze

 • Peki 

  Nažalost istina je da je sve što znamo o svemiru tona izmišljotina.. Samo ukucajte na YouTube NASA lies top10, vide se baloni jer su u vodi, i vide se kako su vezani konopcima i glume gravitaciju kada kao bleje u brodu. Istražite malo ljudi. Mnogo toga što su nam rekli ne pije vodu.

 • Kvrga 

  Samo u Svemiru.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti