5 opcija koje svaki telefon mora da ima u 2018.

photo 8

Godina za nama ostaće upamćena kao jedna od onih koje su redefinisale izgled i funkcije modernog smartfona, zbog...

 • Mladen 

  Ovo ne mora da ima bilo koji telefon. To je uredjaj koji služi za komuniciranje, da sa nekim održavaš kontakt pozivima i porukama. Ove realnosti, ekrani od ivice do ivice itd. sve je to marketing... niti može da zamijeni ni tv, niti kompjuter, niti profi foto-aparat... sve je to vjestacki stvorena potreba.

  Odgovori
 • Realno 

  onda gledaj crno beli tv i on je tvoren isto tako.

 • Miki 

  Samsung galaxy j5 2016,veoma dobar telefon koji za prosecnog korisnika ima sve sto je potrebno,uz to dosta brz i baterija vrhhh

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Huawei honor i Mate serija su najpovoljniji ako se telefon uzima preko operatera, a Xiaomi ako se kupuje za gotovinu!

  Odgovori
 • Kinez 

  Xiaomi i Honor nikako ne mogu u isti koš sa garažnim brendovima kao što su Coolpad i Wiko.

  Odgovori
 • Nikole Tesle 5/5 

  Kako telefoni postaju sastavni dio naših života, to smo sve više oslonjeni na njih i tražićemo samo najbolje. Huawei se baš zbog toga odrekao proizvodnje jeftinijih modela (smanjuju broj modela a akcenat stavljaju na najjaču klasu). Svi vlasnici samsung mobitela serija A i ili J su wannabe S ili Note... Apple godinama profitira na tom - samo visok nivo i ništa ispod. Zato smatram da će kompromisa biti sve manje i tražiće se najbolji telefoni. A čiji flagship model bude najbolji (najpoželjniji, najreklamiraniji i sl.) taj proizvođač će dominirati i njegove akcije će biti tražene. Dakle, rašće. Ne znam zašto sam vam ovo napisao... Srecna vam Nova.

  Odgovori
 • NenadCacak 

  ne lupetaj, kopiras tekst sa nekog sajta pa stavljas kao komentar, u Srbiji se kaze mobilni a ne mobitel

 • Komadant MARK 

  Nije ni cudo sto ne znas zasto si napisao taj komentar, evo da ti ja odgovorim - zato sto lupas gluposti i nemas pojma! Pozdrav!

Dodaj komentar Svi komentari 8
Sve vesti