Da li ste i vi dobili velike račune za struju?

17

Pojedini građani, među kojima i kantautor Vlado Georgiev, žale se da su dobili znatno povećanje račune za utrošenu...

 • Neki Tamo 

  Kradja nije tako ocigledna kao sto mislite i tesko je dokazati. Nije problem u pogresnom ocitavanju, to moze da se desi svakome. Problem je u naponu!!! Trebalo bi da je stalno 220v, ali kod nas stalni varira. Cesto je 210-215v. Problem je kada je ispod 210v jer onda el. uredjaji moraju vise da 'vuku struju' da bi radili. Kada uradjaji vise rade, vise struje potrose! Brojilo je ispravno i prikazuje koliko je struje potroseno, ali pod nizim naponom! To je kradja i nepostovanje ugovora izmedju korisnika i ED, jer su oni u obavezi da stalno odrzavaju napon od 220v(kao i frekvenciju od 50herca)! Ja nemam merne uredjaje, ali imam protocni bojler preko kog mogu da vidim da li dobro greje vodu ili ne. Kada je voda pod istim pritiskom hladnija nego obicno, onda znam da je pao napon. To sam primetio da se desavalo u decembru i desava se jos uvek povremeno.

  Odgovori
 • Oklopnik 

  Ma ne treba to placati kad nauce da rade svoj posao onda da.

  Odgovori
 • Dođe račun 

  Tačno duplo manji nego za decembar prošle godine, stan 50 kvm, nema centralno, 2 TA pećke od 3 kw, zadovoljan

  Odgovori
 • Polidor 

  Prosle sezone je bio isti problem. Nista se nije promenilo. I ne treba. Cuti narode i placaj. Budi glup do kraja zivota.

  Odgovori
 • Dragan 

  A onda se na tom broju javi osoba koja kaže nemoj da me smaraš.Da drugi broj na koji se svaki put javi druga osoba koja nije upoznata sa vašim slučajem i tako mesec dana.Stigne ispravka ali ste u problemu treba platiti dva računa...Ja sam imao problem u oktobru i...

  Odgovori
 • Meni su prošle 

  Godine nagruvali 125.000 Greška Ali jbg Plati pa se klati

  Odgovori
 • Boki 

  Krađa na svim nivoima .... al još malo kad zapale polako svi napolje ....koga će onda krasti ????

  Odgovori
 • Deda Jevdin unuk 

  ..kontrolisite svoju potrosnju preko svojih mernih uredjaja, ali naravno redovno ocitavajte stanje na brojilu i prijavljujte potrosnju svojoj distribuciji, tako se stitite od problema, netacnog ocitavanja, obracunavanja..ako je to problem, a potrosene kw placajte redovno, mesecno.

  Odgovori
 • Jovic Slavisa Loznica 

  kontrolisao,prijavljivao da nesto nije u redu i na kraju.Plati pacemo videdeti.5000kw mesecno.Pa treba pro oni da dodju da provere sta se desava.Pet godina nemam jeftiniju struju,da je sat stao na njoj dosli bi odmah,ovako na skuljoj neiteresuje ih.A na kraju meseca na obracunu imam i jeftiniju i skulju struju,Kako to?po cemu racunaju?Kako strucnjak,obijasni mi?

 • sashko69 

  Ima centralno grejanje a struju plaća 25.000 mesećno?! Mora da je od ozvučenja... :D

  Odgovori
 • Ja 

  Živim u kući , grejem se na pelet, žena i ja ceo dan na poslu, Računi za struju 12000, ali kako dođje zima odu na 30000. E Srbijo zemljo botova!!!

  Odgovori
 • Rea 

  Pa moraju botovi, partijski paraziti zaposleni po opštinama da prime platu!!! E drzavo neprijatelju treba te samo cerupati!!!

  Odgovori
 • czv 

  APP-ako prodje, prodje... A izgleda u ovoj zemlji sve prolazi,samo uzimaj gradjanima...za to smo glasali,mada ko god dodje mesto ovih bice i gore...samo ka granici

  Odgovori
 • Xxx 

  Pljackanje naroda uz regularnost i sve po zakonu.Neocitavaju se brojila,lupaju se cifre za racune,a kao prvo plati pa se zali. Trenutno najaca mafija u drzavi. Svi radnici na pozicijama rade privatno prikljucke ,broila .... pa sad mora da za nekog nakradu para da bi se to sve zataskalo....katastrofa. Meni su napisali 1500 kw vise za decembar. Zalio sam se ,nosio slike brojila,i kazu videcemo verovatno ste imali goste pa su se kupali vise....drzava stoji iza njih moze im se. Treba malo vise da se medijski napadnu,da ne kradu vise u senci ...

  Odgovori
 • Milica 

  Plati pa se zali

  Odgovori
 • Jovic Slavisa Loznica 

  ja jos imam zalbu od prosle godine,isekli mi struju pocetkom decembra.I sad je nemam.Racuni 46,000 a grejm se na drva.Svima sam se obracao i zalio.Ali nema sanse.Imaju nekih pet firmi,i samo te salju od jednog do drugog.Plati pa cemo videti.360000 hiljada za set meseci prosle godine.Vise nemam odakle 200000 hiljada sam dao.Ali nevredi moram sve da izmirim.Gkedam Drinu,ona mi nije daleko od kuce.Ona ce izmiriti nihove greske.Pa nek se usele u kucu.Ako ne uplatim i ovo ostalo za mese dana.Moram i prikljucak ponovo da platim.

 • Ljubisa 

  Elektro distribucija je naj veci prevarant u drzavi. Ne ocitaju brojila u Novembru pa u Decembru gurnu sve u skuplju tarifu. Vec vidjena stvar.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 17

Povezano

Sve vesti