INSPEKTORI KREĆU: Kuc, kuc, imate li upravnika?

7

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar...

 • Vuk 

  Kuc kuc...jel imate sta da jedete? To niko ne pita....

  Odgovori
 • soumen 

  Cekaj oce komunalni inspektori ici od vrata do vrata..neka vidi nekako da mi pozvoni kad dodjem sa posla umoran i nervozan,pa kako sa platom od 250e placati sad i upravnika pored struje,info stana plus grajanje za decembara 12 hiljada dinara mi stigo da platim ej 50 kvadrata stan. Nije fer radis vredno i posten i da imas upravnika sto posteno zaradjujes.

  Odgovori
 • Lol 

  Idu izbori, treba skupiti pare...

  Odgovori
 • Dj=Đ umesto dž 

  ako je1100 dinara po stanu onda previše je, ali ako ima malo stanova i budu urađeni neophodni radovi propušteni decenijama, onda je to dobro za sve vas. Postoji izreka bolje sprečiti nego lečiti

  Odgovori
 • Casper 

  Lep nacin da se zaposli sranacki polupismeni kadar ,udri po narodu oderi ga sto vise to bolje pa mu reci pa to je za vase dobro mi cemo od sad placat 1100din sa upravnikom mesecno ,550 redovno odrzavanje, 250 neko investiciono i 300 upravnik , posto dosadasnji presednik kucnog saveta nece odgovornos na svojim ledjima za sve i svasta a za djabe, nasa zgrada je i dosad bila fantasticna i bez ovog upravnika i njihovog zakona

  Odgovori
 • Drug Cabor 

  Slazem se sa Profom. Kod nas u zgradi nema pravog predsednika kucnog saveta/upravnika. Stvorio se lobi gde se par stanara udruzilo i rade sta im je volja. Gas za grejanje se ukljucuje i iskljucuje po njihovoj volji, liftom prenose cigle, masine i ostali materijal za njihova renoviranja (cime su unistili relativno nov lift)... Da ne govorim o nepostovanju kucnog reda, posto ljudi ocigledno nemaju kulturu zivljenja u zgradi. Ako se pozove komunalna, clanovi gorepomenutog lobija svedoce kako to nije istina i kako mi preterujemo.

 • Profa 

  za vas i vašu zgradu sve pohvale, ali ovo je jedini i pravi način da se i kod drugih uvede red ili bar malo reda Rad, red i disciplina, bratijo!

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti