DOUŠNIK (FILMSKA RECENZIJA)

8

Nećemo pamtiti nijednu ulogu iz filma bogatog problemima za koje veliki Spilberg, očigledno, nije bio spreman.

 • gagy 

  Dajte nama budzet od 100 000 miliona i imacemo 100000000000 puta bolje filmove,potpuno se slazem nema potrebe ni gledati vise holivudska s***a toliko dobrih filmova imamo na ovom podrucju,bolje gledati francuske,argentinske i filmove Lars Von Triera nego ove gluposti Spilbergove,filmovi kao sto su Le Haine,The Secret In Their Eyes(naravno Argentinski a ne glupi Americki) Wild Tales itd itd su mnogo bolji i ima nesto da se nauci za razliku od glupih Amerikanaca...Cim je umro Kjubrik vise i nemaju kvalitetne filmove,mozda Aronofski i Nolan ovo ostalo sh*t !

  Odgovori
 • Gadafi 

  Fantastican film! MISKU FALE NINDZA KORNJACE:)

  Odgovori
 • Vart 

  Ne slažem se sa ocenom autora teksta. Ovaj film je odličan, čak bi rekao najbolji Spilbergov film posle "Uhvati me ako možeš". Veoma dobra i istinita priča koja pokazuje koliko politička elita kroz nekoliko decenija lagala i obmanjivala javnost što se tiče Vijetnamskog rata. Glumačka ekipa očekivano dobra jer su Meril Strip i Tom Henks bili oglični, a sem njih možda je bolji bio glumac koji igra lika Sola iz čuvene serije "Breaking Bad". Spiberg je na veoma zanimljiv način otvorio i temu nezavisnog novinarstva kao i pritiscima koji su bili izloženi mediji ne samo što se tiče mogućeg zakonskog gonjenja već i finansiski i kvazipatriotski pritisci da se zataškavanje ne objavi.

  Odgovori
 • Zoran bl 

  Ovaj film Misku ne moze biti dobar jer nema DC-ijevih i Marvelovih super-heroja da ulete u kadar i pokazu svoje moci i odvale neku izjavu a nema ni vizuelnih efekata,eksplozija i zapaljenih automobila u

  Odgovori
 • Uzi 

  Film je cistu desetku!

  Odgovori
 • Milos 

  Uopste se ne slazem! Meril Strip i ima ulogu "providne" zene i domacice kojoj glavna rola u firmi nikad nije ni bila namenjena i koja se budi i preuzima konce. Henks ok ali ne kao u prethodnim filmovoma. I film uopste nije slucajno kreiran u ovom trenutku kada su svi novinari samo stenografi svojih vlada, bez bilo kakve kritike ili zelje da nesto promene, vec idu iskljucivo niz dlaku. Ovo je dobar (ali ne i odlican) film!!!

  Odgovori
 • Grux 

  Iako se ne slazem sa Miskom cesto, sad je u potpunosti u pravu.

  Odgovori
 • Captain MIDNIGHT 

  Opet se ne slazem sa Miskom kao ni sa tobom! Pozdrav!

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti