Od miniranja do mirenja - Koreja kao JEDNA na ZOI!

10

Zbog čega će Severna i Južna Koreja na otvaranju ZOI2018 prodefilovati pod zastavom Ujedinjene Koreje i imati...

 • 62 

  Samo nek se amerikanci i ruje ne mešaju brzo će se oni spojiti

  Odgovori
 • Dejan 

  Vleo bih da se ujedine

  Odgovori
 • Bojan RS 

  Možda...ali u crtanom filmu! To je nemoguća misija...to nikome ne odgovara...prije svega USA!

 • Aranđel 

  Kolika je samo nezajažljivost najveće kolonijalne sile ikad. Jasno je kao dan da su termini poput demokratije, ljudskih prava, liberalnog kapitalizma, samo sredstvo ali i pokazatelj (čak i priznanje), Angloameričke i Anglosaksonske hegemonije svetom. Kada god čujem preko medija da neka zemlja prednjači u kršenju demokratskih tekovina, ljudskih prava i sloboda... to je za mene signal da je ta zemlja (koliko god paradoksalno zvučilo), barem na putu nezavisnosti i slobode. Takođe, postoje još niz apsurda. Jedan od njih jeste da su Amerikanci morali porobiti gotovo čitav Svet da bi njihovi građani uživali u slobodi. S druge strane, njima nenaklonjene zemlje morale su ograničiti slobodu svojih građana kako bi ih zaštitili od "slobode" koja dolazi sa strane. Nisu ni jedni ni drugi cveće, ali su kod svakog pravdoljubivog čoveka simpatije uvek na strani slabijeg i po pravilu manje agresivnog. Inače, ničemu se tako ne divim, ali u isto vreme i ne strahujem u vezi Anglikanaca koliko njihovoj zadivljujućoj upornosti i strpljivosti u rešavanju setskih "problema". Samo kada bismo shvatili da je to njihovo oružje snažnije i opasnije od bilo kog nuklearnog arsenala, bilo bi ako ništa drugo makar lakše sa njima. Ali i svesni da ta dva njihova najmoćnija oružja ne idu ruku pod ruku ali da jedno drugo štite.

  Odgovori
 • Bojan RS 

  Možda grijesim...ali ovo je samo KOMEDIJA za široke narodne mase! Koreja se nikada neće ujediniti...to ne odgovara USA i mnogim drugim! Kad bi se dve Koreje ujedinile to bi bila onda Svetska super sila!

  Odgovori
 • Vitez 

  Nemojte se paliti za dz sve je ovo fora. Smisljena od strane nekoga pa ce se posle posvadjati i sve u krug treba im novi rat nazalost.

  Odgovori
 • Milija 

  Za ujedinjenu Koreju. Da ovi svetski teroristi (SAD), vec jednom prestanu izasivati ratove u celom svetu.

  Odgovori
 • screeeam 

  Za razliku od nas na balkanu koji izmisljamo stalno nove nacije a isti smo narod. Mislim da se Koreje nikada nece ujediniti jer bi to bila ubedljivo najmocnija drzava u Aziji a i sire, zna se kome to ne odgovara.

  Odgovori
 • ti i neznaš šta si..

 • Definicija 

  Lud...zbunjenog!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 10

Povezano

Sve vesti