BURA zbog izjave ministra o Srebrenici i Srbima

16

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić demantovao je pisanje "Večernjeg lista" da je rekao da "Srbi moraju da prođu...

 • Marica carica,ha..ha.aaaaa 

  DA JE BIO VELIKI ZLOCIN,BIO JE,U SREBRENICI JE ZIVELO VISE MUSLIMANA NEGO SRBA.RAT NIKOM NIJE DONEO DOBRO,SAMO TUGU I JAD.

  Odgovori
 • Oxi 

  Da je samo rekao, nego kako laže da nije...

  Odgovori
 • Dd 

  E moji srbi..

  Odgovori
 • Simic 

  Zna li se broj onih koji se vode kao zrtve, a upisani su u biracke spiskove i zive u inostranstvu? Bilo je zlocina, to niko ne spori, ali je daleko manji broj od navodno zvanicnog. Sa druge strane, sta je sa srpskim zrtvama? Ko je odgovarao za 3000 ubijenih u Bratuncu? Ime i prezime? Sme li neko da postavi to pitanje ili cemo i dalje da pominjemo samo njihove ubijene? I dokle tako? Vrede li nasi zivoti manje od njihovih?

  Odgovori
 • Mirko CZ 

  Da li moze neko da mi da podatak tacan broj poginulih i nestalih Srba,Hrvata i ovih kako se nazivaju Bosnjaka......hocu da kazem da su cini mi se broj zrtava ujednacen na sve tri strane pa ne znam po kom osnovu jedna strana moze biti zlikovac a druga zrtva kad su sve strane cinile losa dela.Srebrenica ne moze biti nikako genocid jer bi to znacilo da su i oni ucinili genocid nad Srbima....mozda nisu ubili na jednom mestu 2000 Srba ali su na 10 mesta ubili po 200 u cemu je razlika?

  Odgovori
 • Sekula 

  Broj nije ujednačen. Muslimani su najgore prošli, a to je bilo jasno i pre rata da će tako biti. S obzirom na njihov geografski položaj u BiH, mogli su biti potpuno uništeni prve godine rata, samo da je sa bilo čije strane postojala takva namera. Pre početka sukoba, oni su bili napravili dobar plan o podeli BiH sa Hrvatima i Srbima, ali je intervencijom zapada sprečeno da dođe do mirnog razlaza. Kada se priča o eventualnom genocidu u Srebrenici, najpre se misli na onaj koji su muslimanske vojne snage činile nad srpksim stanovništvom u okolini. Ono što se dešavalo tokom srpskog zauzumanja Srebrenice je manjeg značaja u odnosu na to. Za ta dešavanja treba pitati Klintona i Aliju.

 • Van Vajlder 

  Prvo neko treba da srpskom narodu saopšti da je iz rata u Bosni izašao sa najkrvavijim rukama, na žalost i sramotu. Broj poginulih muslimanskih civila iznosi oko 35 000 naspram 4 do 7 hiljada srpskih. Poznata i lako proverljiva činjenica u celom svetu osim u Srbiji što se jasno videlo u histeriji oko Morgana Frimena i njegove emisije. Samo ta činjenica sama objašnjava mnogo toga, zbog čega su Srbi dospeli na zao glas i u nemilost međunarodne zajednice i potpunog neuspeha nastojanja da se u svetu srpska strana prikaže kao žrtva. Da se ranije i iskrenije krenulo u suočavanje sa sopstvenim zločinima ne nam se dogodilo da se Srebrenica okvalifikuje kao genocid.

  Odgovori
 • Zoran bl 

  A Bratunac i okolina 7 000 pobijenih Srba? To nije nista jel? Ruke nasera orica i atifa dudakovica u Krajini nisu krvave jel? U Srebrenici jesu ubijani muslimani ali nista vise nego Srbi. Najveci problem je prica da Srbi nisu ubijani u ovom zadnjem ratu. Nego samo muslimani.

 • 62 

  Kakav zločin

  Odgovori
 • Da je zlocin 

  Zlocin je...

  Odgovori
 • Гз 

  али није геноцид

 • Zoran bl 

  Mektic nema nikakve veze sa funkcijom koju obavlja. Postavljen je na tu funkciju kao kusur u stranackim dogovorima. A ovima u Sarajevu odgovara da na tako odgovornoj funkciji bude neko ko nema o tome pojma da bi mogli da rade sta zele pa tako i da naser oric organizuje kampove za mlade mudzahedine.

  Odgovori
 • Iskreno 

  Previse se znacaja daje Srebrenici. Spominjes dokumente, bilo bi super da izadju u javnost, gdje ne potpis Alije u dogovoru sa SAD-om da zrtvuje Srebrenicu (praznu) da bi stvorio BiH. Isto tamo svi ti muslimani iz Srebrenice nikada ne bi vidjeli dijasporu da nije bilo rata. Postoke snimci kako odlaze i zahvaljuju se Srbima sto su ih poslali u inostranstvo. Isto tako postoji dokaz da su ljudi sa spomenika na listo za primanje invalidnine. Sada vi Meketicu objasnite nama, kako mrtav covjek moze u Norveskoj, Danskoj, Svedskoj da prima invalidninu i glasa?

  Odgovori
 • Maradona 

  Mi Srbi smo sebi najveci neprijatelji! Sve za fotelju!!!!

  Odgovori
 • nick 

  e moj DRAGANE…

  Odgovori
 • pera 

  SDS odma da ga izbaci iz stranke i da se ograde od njegovih izjava.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 16

Povezano

Sve vesti