"CSKA revanš ne doživljava kao biti ili ne biti"

11

"Kod nas se fudbal doživljava mnogo stresnije nego tamo", kaže Zvezdin napadač Aleksandar Pešić, pozivajući se na...

 • klavire_prevozi_ostoja 

  Je l može neko da mi objasni logiku po kojoj je 0-0 na domaćem terenu povoljan rezultat pred gostovanje? Osim toga što nismo primili gol, ali ga nismo ni dali.

  Odgovori
 • klavire_prevozi_ostoja 

  Da, 0 - 0 je svakako najpovoljniji "nerešeni" rezultat, ali je ipak u eliminacionim utakmicama imperativ pobediti na domaćem terenu. Nisam zadovoljan, svakako je ovih 0-0 bolje nego 1-1 ili 2-2 i bolje od poraza, ali ipak idemo na gostujući teren gde će biti neuporedivo teže pobediti nego na našem.

 • Зорањ 

  Рецимо, дамо гол и они онда МОРАЈУ да дају два да би прошли даље а сваки следећи који приме им још више отежава посао. Правило гола у гостима важи од кад пратимо евро купове.

 • noname 

  protiv ovakve ekipe sve osim poraza je zadovoljavajce, a s obzirom da cska bolje igra u gostima nego kod kuce, ovo je itekako skroman rezultat pred gostovanje u moskvi 😊

 • Nosmoking 

  pa buduci da nismo pobedili onda je svakako povoljniji od bilo kog drugog neresenog rezultata... dakle, povoljan je. Prema tome, prvi cilj je postici gol tamo, jos kada bi to prvi ucinili bila bi to realna mogucnost za prolazak. Naravno, sve to ako bi se utakmica klackala na nekom egalu...iliti ako bismo bas stisnuli i odigrali junacki i uz malo srece..

 • Mladen 

  Sa 1:1 u gostima mi idemo dalje. Da smo kod kuce odigrali 1:1 morali bi "juriti" rezultat i gol u Rusiji, jer bi sa 0:0 ispali, a sa 1:1 imali bi samo produzetke. Recimo da je 0:0 dobro jer povecava broj mogucih kombinacija rezultata za prolaz. Ako nas tim u Rusiji povede, pritisak ce biti iskljucivo na njima. Nadam se da si dobio odgovor.

 • Stari Delija 

  Pa da ti objasnim do Finala Kupa UEFA 78-ME smo otišli u finale KUPA UEFA 0-0, a tada se čak ni 1-0 nije smatrao povoljnim , nego 2-0 imaš malo više od 50%.Naravno da je pobeda povoljnija, ali ni ovo nije loše (seti se Bordoa i da ne beše greške u 93-ćem) čuvaš mrežu, kako vreme promiče oni sve nervozniji i prosrora sve više, ako daš iz kontre opet još veće nervoza na njihovoj strani, i naravno imaj u vidu da su ipak dosta jak tim i da su realno pre utakmica bili favoriti.Pomoži bože da prođemo dalje.

 • Ja 

  Pa svakako mnogo povoljniji nego 1-1 protiv Viktorije koja je 3 puta slabija od CSKA.

 • Milosss 

  po tome sto ako date jedan gol cinite pritisak na favorita da mora da napadne jer su mu potrebna 2 gola za prolaz a to otvara kontru vasem timu.

 • Marko 

  Pa nije povoljan ,ali nama igra svaki nereseni rezultat ,zamisli da damo prvi gol oni nama moraju dva .... Da su jaci jesu .... Ako ne iskoristimo nase sanse gubimo

 • loma 

  gol u gostima vazi dva, tako ako ga da zvezda, automatski oni moraju 2 da daju da bi porsli dalje.

Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti