FEST I OSKAR (FILMSKE RECENZIJE)

video 5

Naš kolumnista gledao je četiri filma, evo njegovih ocena!

 • Štap i šargarepa 

  Propast. Sve ovo su prosečni filmovi, gde "Bilbordi" odnose prevagu glumački i po kvalitetu scenarija. Neverovatno je da je "Oblik vode" dobio Oskara za najbolji film. Kad autor već pravi poređenje, Džeksonov "King Kong" je remek-delo za ovu glupost. Na kraju, svejedno je. Oskare imaju Ben i Kejsi Aflek, Metju Mekonahej, Dženifer Lorens. Čekam da zakite ostatak ekipe: Ejmi Adams (najbolja u ovoj družini), Skarlet Johanson, Džesiku Čestejn, Bredlija Kupera, Džeremija Renera i da konačno završe projekat ubeđivanja širokih narodnih masa, da su to, u stvari, glumci. Onda i definitivno možemo da arhiviramo Oskare kao neko validno merilo kvaliteta, dok ne stasaju neke nove generacije pravih glumaca, koji sedmoj umetnosti nešto mogu i da ponude. Srećom, ima ih. Dolaze.

  Odgovori
 • Šone 

  Filmofil sam, volim pogledati dobar film ali nisam zadovoljan sa filmovima koji su nagrađeni sa oscarom za najbolji film, već nekoliko zadnjih godina ti filmovi ne da nisu za oscara, negu su totalno ne gledljivi.

  Odgovori
 • Nikola 

  Bilbordi i najmracniji sat su meni mnogo bolji od oblik vode

  Odgovori
 • Pegaz 

  Skrivena ljubav je extra ljubavna i porodicna prica sa porukom a cuo sam da ce se snimati i nastavak filma tako da jedva cekam nastavak.Pogledajte...

  Odgovori
 • Wilfred 

  Bilbordi su brutalno pokradeni za Oskara. Potpuno nezasluženo je dodeljen dosadnjikavoj bajci koja zaista nema ništa originalno.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti