Kao onda u CSKA: Teo sa klupe "lomio" utakmicu!

video 7

Da mu ne smeta uloga rezerviste, naprotiv, Teodosić je pokazao prethodne noći u pobedi nad Orlandom. Kliperse čeka...

 • Ратко 

  Да нарочито кад је Звезда повела против цска са 13:0. Знам да још звоне очи одосићу, што гласом фелерично сломљене грамофонске плоче преваспитава репрезентативну клупу, али шта му могу... Звезда је ипак нешто јединствено, Јовић је за њега кошаркашка комета, што се потанко видело на тој утакмици, као и то да је Звездина морална дужност да исправља сваку неправду, и да Звезда надменост, надобудност, и џиберисање сече по кратком поступку најчешће задлањивањем, као што је муња Миленко Топић доктор кошарке и тренерства, учинио против мутавог олинмпјокоса, па попадаше, као да је гром пукао.

  Odgovori
 • Ратко 

  Ти си председник коментара, као што сам ја председник антиматерије, наравно да се све потанко на утакмици Звезда-цска видело, а то што си навео да нисам узео, остављам теби... Говориш за некога да је млад, квазиписмен и да везе нема, а не знаш да се не пише ensto, него нешто, или nešto, а грамофонска плоча, не мора да буде сломљена као што сам приде навео, да би била фелерична, јер фелер не мора да подразумева само слом, него било какву другу грешку на плочи, због које лоше ради, а не могу да ти помогнем, и не можеш да ме разумеш, јер за то немаш интелектуални капацитет... Пошто кад се спомене Звезда, искључиво мислиш на Човића, зато што сваког Звездаша ограничено гледаш кроз њега, не можеш да схватиш, да под термином Звездина морална дужност, нисам мислио на њега, већ Звездине играче, који витешки сваку неправду отклањају по кратком поступку, а фрустрације немам, и ништа нисам крив што истина боли, па се у недостатку чињеница, и сопственог става за понудити хваташ за то, да ли код неког ко је неупоредиво паметнији од тебе постоје фрустрације, или не.

 • Ратко 

  Ти си председник коментара, као што сам ја председник антиматерије, наравно да се све потанко на утакмици Звезда-цска видело, а то што си навео да нисам узео, остављам теби... Говориш некоме да је млад, неписмен и да везе са животом нема, а не знаш да се не пише ensto, него нешто, или nešto, а грамофонска плоча, не мора да буде сломљена као што сам приде навео, да би била фелерична, јер фелер не мора да подразумева само лом, него било какву другу грешку на плочи, због које лоше ради, а не могу да ти помогнем, и не можеш да ме разумеш, јер ти је iq раван собној температури... Пошто кад се спомене Звезда, искључиво мислиш на Човића, зато што сваког Звездаша ограничено гледаш кроз њега, не можеш да схватиш, да под термином Звездина морална дужност, нисам мислио на њега, већ Звездине играче, који витешки сваку неправду отклањају по кратком поступку, а фрустрације немам, и ништа ти нисам крив што истина боли, па се у недостатку чињеница, и сопственог става за понудити хваташ за то, да ли код неког ко је неупоредиво паметнији од тебе постоје фрустрације, или не.

 • PredsednikKomentara 

  Vidim, Ratko jos nije uzeo terapiju...nego, sta kazes, potanko se videlo? Volim vas kvazipismene, koji veze sa zivotom nemate. Felericno slomljena gramofosnka ploca? hteo si da kazes da je lose slomljena? Jer, cim je slomljena, znaci da je felericna. A ako je ensto felericno, onda nije dobro, ima nedostatak. Mislim, ono....molim te, pomozi mi da te razumem :D:D:D:D Kako tvoje baljezganje, tako i tvoje frustracije. Inace, lepo je sto moral i Cokija trpas u istu recenicu. Ali ok, mlad ste klub, mladi navijaci, ima vremena...

 • Gdxxx 

  Ovaj iza njega isti dzordan☺️☺️

  Odgovori
 • Kuku lele 

  ovaj iza njega je Kris Pol, a ti se pokri ušima leba ti...

 • Jasar 

  CP3

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti