Vrhunski sportisti zbog njega igraju bolje

11

"Pročitao sam njegovu knjigu i poželeo da ga kontaktiram. Tako je sve počelo", kaže Miloš Jojić o stručnjaku za...

 • Sportista 

  Jojic od 20 i kusur godina kaze da je imao problema da se oporavi posle utakmica , da je smrsao to verujem ako jede samo bilje , ali u tom dobu jednostavno mozes da igras 3 utakmice nedeljno pri najnormalnijoj ishrani , ja razumem da su nasli za reklamu Kantea ili Matica koji trce po 14 -15 km za utakmicu ali nasli Jojica i prodaju maglu ...

  Odgovori
 • Trener 

  Gospodo draga. Ovde je došlo do zamena teza. Neće se sportista brže oporaviti zbog kako Vi kažete bolje ishrane, već zbog dobro doziranog treninga. Ishrana je samo jedan mali delić trenažnog procesa sportiste.

  Odgovori
 • lol 

  Po toj mediteranskoj ishrani na koju se poziva se jede meso svakodnevno. riba i piletina. još jedan guru u milion.

  Odgovori
 • Ljizanin 

  Samo biti umeren u svemu,to je umetnost.

  Odgovori
 • Jeste 

  Po ovome ja se pitam kako sam živ uopšte a ustvari se dobro osećam sa bar dva obroka mesa na dan😁

  Odgovori
 • Bla bla 

  Kaže: "Hrana je bitna, ali nije presudna", hrana je itekako presudna, hrana je osnova ako neko hoće da se iole ozbiljnije bavi sportom i da bude zdrav. Pa pogledajte samo Novaka, dok je imao normalnu ishranu kidao je, od kako je prešao na ishranu "a la travka" nema snage da potrči 20 minuta. Pravilna ishrana mora da sadrži povrće, voće, meso, mlečne proizvode, žitarice.

  Odgovori
 • IROK 

  Genetika je uvek bila presudna u sportu. A ishrana treba da se prilagodi svakom coveku posebno i da se is toga izvuce maximum. A danas ima toliko sarlatana koji se bave ishranom i koji zaradjuju ozbiljno na tome.

  Odgovori
 • , puska 

  druze ne brini, polako ali sigurno ce nas drzava naterati da pasemo, vec blejimo....zivecemo 300 godina.... 😊

  Odgovori
 • Никола 

  Тај Јојић ће ускоро кренути физички да пада и завршиће са озбиљним фудбалом. Та исхрана би имала смисла у спорту када би се сви тако хранили. Како ће он на терену да се бори против људи који једу коњетину, а он на биљкама? Ено га Новак, тенисерке јаче ударају од њега.

  Odgovori
 • Jenkins 

  Dobro onda, sta da jedemo? Da pasemo travu? Pa heljdino brasno je 350 din a nije nikakvo ako se spremi cisto. Sta uopste vredi zdrava ishrana, zivotni vek coveka zna se koliki je, uzivaj u hrani, uzivaj u zivotu, uzivaj u svemu sto ti zivot pruza pa dokle teras!

  Odgovori
 • OOooOo 

  Nisam strucan ali se ne slazem sa ovim sto je rekao bivsi fudbaler. Ne slazem se da ne treba jesti meso i da ga trba jesti jednom mesecno, zasto misli da je losos gori od beke salate koja je rasla u zemlji na koju je palo par tona bombi, koja je kancerogena? Cisto sumnjam da Federer klopa samo žbunje, ili ronaldo ili Lebron, dosta toga je genetika, a jedan deo je hrana, ne treba krkati torte ali meso bi trebalo

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti