Pobeda opozicije u Kotoru, Budvi, Herceg Novom...

photo 6

Geografski presek rezultata na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, na kojima je pobedu odneo Milo Đukanović,...

 • Osvojio apsolutnu vecinu u 17 od 23 opstine. U Budvi i Kotoru imao najvise glasova, jedino u HN i Beranama nesto manje od opozicije. To je apsolutna dominacija kako se meni cini.

  Odgovori
 • SLBezP 

  hahahha u zatvoru dobio vecinu, ajoj jadna li je drzava gde zatvorenici glasaju za one koji su ih apsili.Prvo iz ovoga se vidi da ce uskoro biti proa bato po Ulcinju i Baru.Jer je vecina ocito albansko muslimanska.Tamo gde su Srbi u vecini pobedila je opozicija.Onaj gore deo brda i ostala sirotinja glasao je prema dzepu.Eto placali im putne troskove da se ljudi ne otrose kad izadju iz kuce.Bojim se da ni Evropa a ni NATO nece biti od pomoci C.G kad krenu Milova braca arnauti puskama da traze demokratiju.Pitanje je cije ce biti primorje i hoce li se ispraviti nepravda koja je nacinjena Hercegovini.

  Odgovori
 • Herceg Novi 

  Vazda ispred drugih i ostao. Hvala gradu koji obožavam s razlogom ne samo zbog njegove neobjašnjive, jedinstvene lepote.

  Odgovori
 • Dusan 

  dok je Herceg Novog Srbija ima izlaz na more! Izdrzite braco

 • miki u patiki 

  Uh nije dobro,sad ce i ovaj nas Milo da se napali da pokusa da obori rekord ovog dole,jer ovaj nas ne trpi da je neko ,,bolji" u regionu.

  Odgovori
 • Samo kazem 

  dobio je vecinu sve gde nisu srbi!! Tamo gde su muslimani i siptari!! Cisto da znate ko je milo

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti