Kitarović: Narušeni odnosi Hrvatske i Srbije

photo 7

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas u Šibeniku da su odnosi Hrvatske i Srbije sada narušeni,...

 • Komentator 

  Ma sta naprica. Odnosi izmedju ustasa i Srba nikad nisu ni bili dobri. Ali ne zaboravite da ce Knin i Vukovar opet pasti i biti vraceni gde im je mesto.

  Odgovori
 • Hi -Men 

  Ma šta nam reče!? Inače su bili do sada SJAJNI!!! Haha

  Odgovori
 • kmeeee 

  Nije da opravdavam Seselja ali ovi Hrvati se ponasaju kao kada malom detetu ne kupis lizalicu koju hoce i onda se naljuti.

  Odgovori
 • Sport Bili 

  Pa ako ćemo da nastavimo odgovorno po principu sadašnje NDH to znači da bi Srbija sada trebala da protera sve Hrvate iz Srbije, doduše par desetina hiljada bi trebalo mučiti i poubijati većinom nejači dece žena i starih ljudi. Pa zar nije tako, to je za sadašnju Hrvatsku domovinska hrabrost junaštvo?! Ako je zaista tako onda je Hrvatska negde zaglavila u razvoju, evoluciji ili je možda princip po kome funkcioniše svest te junačke Hrvatske prosto prikloniti se jačem. I naravno po ugledu na tu Hrvatsku doneti zakon o rušenju hrvatskih grobova. Jesam li zaboravio možda još neke vrednosti današnje Hrvatske? Da li je sad jasno zašto je Dučić rekao hiljadu puta ponovljenu i hiljadu puta dokazanu tezu da su Hrvati najhrabriji narod na svetu, ne zato što se nikoga ne boje, već zato što se ničega ne stide. E upravo to nepoznavanje stida je iskoristio Hitler kao i nekadašnja evropska zajednica preteča današnjoj eu. U prevodu cela istorija tzv. Hrvatske svodi se na jednu reč - sramota. Naravno, to je reč za koju ne postoji prevod u hrvatskoj nezavisnoj državi.

  Odgovori
 • Nenad 

  Nije uvek pametniji ko popusta

  Odgovori
 • SRB 

  A, kad su, bili dobri?!

  Odgovori
 • Vlada 

  Ma ajde.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti