Šest trikova za savršene kobasice sa roštilja

10 8

Neće pući, porumeneće i "pucaće" od ukusa - evo kako!

  • Aca 

    Kad je kobasica dobra možeš je peći na čemu hoćeš.. :D

    Odgovori
  • Andjela 976 

    Ja sam stavila u pekač, pa u rernu i sasvim je ok.

  • Lepa 

    Svinjski vrat, malo senfa i vegete...

    Odgovori
  • To je to 

    Biftek, restka, 4min jedna strana, 4 minuta druga, biber, sos od belog luka, cips ili pire sa grilovanim povrcem i casa crnog vina.

    Odgovori
  • Kobac 

    ih bre pa to je ok ali sasvim dovoljno je vrat, pileći batak otkošten, ćevapi, crni luk u ili bez pavlake i pivo , naravno meso da je kvalitetno tj vrat da nije od pola metra i ćumur isto jako bitan i cepaj :)

  • Johnny 

    Pepi, odlepršaj

  • Pepi 

    Izvini, ali ovo je jace od mene. Ne postoji crno vino. Vina se klasifikuju na BELA, ROZE i CRVENA.

  • Milos 

    Skoro sve saveti kako da budu hrskave, a sta recimo ko ne voli hrskave? Kao kada bi neko davao savete da jedino treba praviti res pecen biftek, a mnogo ljudi voli srednje pecen ili krvav...

    Odgovori
  • Pq 

    @. Slabo konta,..

  • Па само пратиш рецепт који препоручују како да буду хрскаве и све што ту пише, ти урадиш супротно и неће бити хрскаве.

Dodaj komentar Svi komentari 10

Povezano

Sve vesti