Mora u zatvor jer mu je pas nevaspitan?!

video 7

Komičar Dragoslav Branković-Gile po odluci Prekršajnog suda u Leskovcu mora da "odleži" tri dana u zatvoru, jer mu...

 • idi bre 

  a gde je sin željka mitrovića?????????

  Odgovori
 • Dobri psi...!Lutkice...!

  Odgovori
 • Zoki71 

  E ljudi ludilo. Pa kod nas pojedini ubiju coveka i oni ne odu u zatvor. Sticajen povoljnih okolnosti evo zivim krace vreme u Svajcarskoj i moja gospodja ima psa. Dobro se brinemo o njemu i on je veoma poslusan . Redovno cistim izmet za njim u kesu koja je obezbedjena na mnogo mesta u gradu gde zivim. Ako ne pokupis izmet za njim sledi kazna 150 chfr. Ja sam se naucio i u mojoj domovini gde nisu kaznjavali za bacanje za bacanje papirica na ulici. Ima toga i ovde ali mnogo mnogo manje. Nazne misu male pa narod postuje zakon. Ali prvo su trebali da fa upozore da ne dozvoli svom psu to da radi pa tek onda prijava. Vodio sam mog psa u Srbiju naravno uvek na povodcu i kupio izmet za njime. Narod me gledao cudno. Kazu sta se ti foliras kao Svajcarac si postao. Neka sam ja "Svajcarac"ja postujem moju zemlju i necu da je prljam . Pogotovu zato sto se psi setaju po parkovima gde se deca igraju . Treba obezbediti kese i kante i kaznama naterati ljude koji imaju ose da postuju i one koji ih nemaju. Inace da vas obavestim da je porez na mog psa u Svajcarskoj 40 chfr i da svaki pas mora da ima skolu u koju ide sa gazdom. Svaki je čipovan i ne postoje psi lutalice. Pozdrav za glumca koji ima lepog psa ineka ubuduce pazi. A za nadlezne organe pozdrav i neka coveku stave nanogicu. Makar je on nju pre zasluzio od narkodilera i ubica.

  Odgovori
 • Kaplar 

  Stoji da moramo da budemo odgovorniji sa našim kućnim ljubimcima ali ovo je preterivanje !! Ovi što po ulicama se iživljavaju nad psima lutalicama ne sme niko ni ime da im pomene a sud kažnjava zatvorom čoveka zbog čivave ?!!

  Odgovori
 • Djuro,nauci da postujes tudje zivote...!!!

 • Đuro 

  Kaplar - ne mora on u zatvor. Zatvor je zamena za kaznu od 3 000 dinara. On verovatno neće da plati 3 crvene. A samo ne znam da li bi ti voleo da živiš u zgradi u kojoj 10 kučića vrši nuždu po hodnicima?

 • Mile 

  Ako nije dresirao psa da ne vrsi nuzdu po hodnicima zgrade i treba da ga kazne.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti