Call of Duty: Black Ops 4 na Titaniku, u Rimu...

video photo 5

Zamislite Call of Duty igru i zamislite još uz nju i Battle.net pristup, Battle royale mod, nove zombije na Titaniku...

 • Neko 

  Smeće, svake godine jedno te isto. Isti engine, isti soundtrack za oruzija i jos sada zamislite KOLIKO cenovde biti mikrotransakcija i loot kutija.. hahahaha. Sve u svemu katastrofa reveal. Nadam se da ce ove godine da se opamete i spreme nam nesto novo i kvalitetno za sledecu godinu.

  Odgovori
 • Stvarno slabo 

  Kampanja je uvek bila propratna stvar u CoD serijalu. Lično, meni su omiljena kampanja prvog Modern Warfare-a i Black Ops 1 i 2. Verujem da će multiplejer modovi da budu sledeći: Team Deathmatch, Free for All, Kill Confirmed, Search and Destroy, Domination, Hardpoint, Headquaters, nešto nalik na War mod iz WW2, Blackout, nešto nalik na Gridiron iz WW2 i (verovatno) Capture the Flag. Sudeći po tome da će "solo misije" biti kratke vinjete koje objašnjavaju priču likova, verovatno se vraćaju Specijalisti iz Black Ops 3. Ne znam da li zombiji počinju novu priču, s' obzirom da je stara završena sa Revelations u Black Ops 3, ali je moguće da ćemo ponovo videti stare likove. Sve u svemu, ovaj CoD pokušava da kopira malo Overwatch, malo PUBG i Fortnite BR, dodaje se novo, vraća se staro.... Tipično od Activisiona.

  Odgovori
 • OPC 

  Ne bih rek’o druže . Kampanja od prvog dela je jako bitna stvar. To je ono zbog čega se najviše igrao CoD serijal. Multi player je tu radi reda uvek bio. Nažalost u poslednjih nekoliko godina neke stvari se menjaju na gore. Kampanja 5 sati i ćao a pre je bila i do 14 sati. Perfektna priča u drugom svetskom ratu , modern warfer priča po mnogima za film. Black ops 1,2 fenomenalan . Multi player takodje odličan noge na zemlji , nema letenja i gluposti. Black Ops4 ima šansu da povrati PC igrače samo zbog battle neta ( neće biti citera) a sto se kampanje tiče ako je ne bude biće ogroman minus.

 • JOBAH 

  a za igranje vam treba pc od 100.000 rsd

  Odgovori
 • Milan 

  Mislim da je i to malo

Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti