Super trik za savršen pomfrit

7

Evo kako da napravite savršeno hrskav pomfrit svaki put!

  • Milica 

    Hahahahaha!!! Necu ni da ga jedem onda, veca dara no mjera

    Odgovori
  • Walter White 

    Fora je u debljini stapica,temperaturi ulja i vrsti krompira...ostalo su nebuloze.

    Odgovori
  • nenad 

    Z...bi ovo, nego uzmeš isečeni i oprani krimpir pa ga dobro isušiš sa čistom krpom a tatim u tako prosušen dodaš 2 kašike ulja, sve promešaš pa u vrelo ulje. Ulje na početku pečenja tek da vri postepeno povećati temperaturu a zarim na minut 1-2 pre nego što je gotov smanjiti opet na početnu temperaturu. Ekstra hrskav, unutra mekan.

    Odgovori
  • Zarko 

    Nista, onda ćemo da kupujemo iskljucivo smrznuti pomfrit i gotovo

    Odgovori
  • Markopfc 

    Dal ovako spremljen valja da swvpodgreva?

    Odgovori
  • Kidza 

    Mogu prase ispec za to vrijeme

    Odgovori
  • xxx 

    Aaa jeste sad... zamrzni ga jedno dva dana pa ga stavi, da se przi... glupost

    Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti