Radnički u poseti UEFA: "Nema draži bez Niša..."

7

Klub sa stadiona "Čair" trudi se da zaista vrati Evropu u svoj dom, a ne da igra kao domaćin na drugim terenima.

 • Serbia forever 

  Jel i njima fale stolice?

  Odgovori
 • arhitekta 

  Stadion u Nišu je građen iz temelja samo pre 6-7godina, odnosno tri tribine sever, istok i jug. Da li je moguće da ni one ne zadovoljavaju uslove UEFE a svi mi gledamo po kakvim zabitima i livadama se igraju utakmice prva 2-3 kola kvalifikacija tokom leta. Zapadna tribina Čaira se ne računa jer će za neki dan i sama da se uruši obzirom u kakvom je stanju. Kada su građene tri nove tribine svi smo slušali priču o nekakvih 10mil eura koji su već utrošeni i plus neke bajke o krovu i naravno novoj zapadnoj tribini a sada se ispostavilo da ni to što je napravljeno nista ne valja. Sve što čovek može da pomisli u ovoj situaciji je to da je neko "zaradio" veliku lovu a pritom nesretni grad Niš i Radnički osakatio i sada treba da igraju u Surdulici ...BRUKA.

  Odgovori
 • Meraklija 

  Rušite više taj zapad.Ruglo i stadiona i parka.

  Odgovori
 • Mrak 

  Pravi sportski ljubitelji iz Nisa znaju kako je Radnicki dosao do tih kvalifikacija.. na taj isti nacin ce neko da izboksuje licencu za stadion. Ni Radnixki ni Spartak nisu u prvom krugu dobili licence od FSS-a, nego tek nakon zavrsetka prvenstva.

  Odgovori
 • nv 

  U ovaj stadion je ulupano preko 10 milki evra, a vec je rusevina!

  Odgovori
 • cika Kure 

  Neverovatno je da stadion prvoligasa izgleda tako. CEO zapadni deo je unisten, nema ni 100 celih stolica, WC je nesto jezivo, ako UEFA ovo prihvati, onda je yzo. Skoro sam bio, imam fotografije, ono je HOROR. Zato se nikad ne prikazuje na TV zapadna tribina. Nece Nis videti evropsku utakmicu na Cairu

  Odgovori
 • Polidor 

  Tacno tako. Sanse nema da dobije dozovli stadion sem ako se znacajna sredstva ne uloze u renoviranje istog.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti